2777
2789
عنوان

امروز با دخترام رفتم حنا زدم

350 بازدید | 31 پست

چند روز دیگه میریم شهرمون توی شمال که یه ماه اونجا بمونیم..هر سال یه ماه مرخصی میگیریم و یه ماه تابستون از گرمای جنوب فرار میکنیم   

گفتم این سری با تیپ جنوبی برم شهرمون عکسشو میزارم 

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

اگر کسی هست عکسشو بزارم نظر بدین

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزارم

سلام نی نی سایتی عزیز

به کمپین اعتراض به وضعیت حذف تاپیک بپیوندین. 

از امشب جمعه ساعت ۱۲ شب به مدت ۴ روز:

📌 شنبه 🟧 یکشنبه 🟩 دوشنبه 🟦 سه شنبه

❌️ تاپیک نزنین

❌️ پست نگذارین

✅️ گزارش الکی جایی نزنین تعلیقی داره.

✅️ می تونین توی خصوصی با بقیه حرف بزنین.

❗️❗️❗️ اگر این ۴ روز هرکس تاپیک زد پست گذاشت بهش ایراد نگیرین. کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه کاریش کرد.

⛔️⛔️⛔️ ۱۹ روز دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن.

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲)

❌️ روش تعلیق رو عوض کردن سکوت کردین.

❌️ لینک گذاشتن رو برداشتن سکوت کردین.

❌️ ویرایش پست، رنگی کردن پست و تاپیک و امضا و ... رو برداشتن سکوت کردین.

✅️ سکوت رو بشکن به اعتراضات بپیوندین

🛑🛑🛑 این مطلب رو با بقیه ی کاربران به اشتراک بگذارین اما فقط توی تاپیک های مرتبط با حذف تاپیک، توی تاپیک های غیر مرتبط تعلیق می کنن.

❤ من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمی خیزیم

از استوری آرایشگاه الان اسکرین گرفتم

نظر بدین

چه سفیدین با اینکه جنوبین با آفتاب سوزان ش

عزیزم خب بیرون نمیرم که 

الان هم دوازده شب از آ زایشگاه اومدیم خونه ساعت ۷باز میکرد