2777
2789
عنوان

امروز با دخترام رفتم حنا زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب بیرون نمیرم که الان هم دوازده شب از آ زایشگاه اومدیم خونه ساعت ۷باز میکرد

چقدر سخته زندگی تو جنوب ،یعنی هیچ شعلی نیست روزا برقرار باشه کسی مجبور  نیست زیر افتاب کار کنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
چند زد

هر کدوم دویست و سی تومن با ریشه گیری مو و اصلاح صورت یه تومن ناقابل دادیم اومدیم   

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
چقدر سخته زندگی تو جنوب ،یعنی هیچ شعلی نیست روزا برقرار باشه کسی مجبور نیست زیر افتاب کار کنه

دذیته گلم سخته ولی دیگه عادت کردیم الان چند ساله این‌جا هستیم 

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
چرا مردا و پسرامون تو آفتاب سوزانم کار میکنن

اخی چه سخت ،خدا بهشون توان بده واقعا 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
به نظر من خیلی شلوغ یه طرح ظریف کوچولو قشنگتر میشد

شما از قیمت ها خبر دارین ؟برای هر کدوممون دویست و سی تومن گرفت...گرونه یا خوبه.

شما از قیمت ها خبر دارین ؟برای هر کدوممون دویست و سی تومن گرفت...گرونه یا خوبه.

نه خوب گرفته این‌ همه طرح رو دوتا دست وقت گداشته