چند روز دیگه میریم شهرمون توی شمال که یه ماه اونجا بمونیم..هر سال یه ماه مرخصی میگیریم و یه ماه تابستون از گرمای جنوب فرار میکنیم
گفتم این سری با تیپ جنوبی برم شهرمون عکسشو میزارم
طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر کدوم دویست و سی تومن با ریشه گیری مو و اصلاح صورت یه تومن ناقابل دادیم اومدیم
طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً
چقدر سخته زندگی تو جنوب ،یعنی هیچ شعلی نیست روزا برقرار باشه کسی مجبور نیست زیر افتاب کار کنه
دذیته گلم سخته ولی دیگه عادت کردیم الان چند ساله اینجا هستیم
به نظر من خیلی شلوغ یه طرح ظریف کوچولو قشنگتر میشد
شما از قیمت ها خبر دارین ؟برای هر کدوممون دویست و سی تومن گرفت...گرونه یا خوبه.