2777
2789

قبلن اصلا از شوهرش عکس نمیزاشت ولی از وقتی بهش گفتم شوهرم خیانت کرده بهم هر روز عکس عاشقانه میزاره🫥

نمیدونم شایدم بد برداشت کردم😐

ولی هنوز از موفقیتام خبر نداره

خدایا شکرت..خدایا کنارم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما همون نبودی که از خوبی های شوهرت به مادرت میگفتی و میگفتی مادرم بهم حسودی میکنه؟؟؟؟ الان شوهرت خیانتکار از اب دراومد؟

فکر کنم وقتشه قضاوت های سطحی تونو بزارید کنار

همچین گفت دوستم عقده ای گفتم چیکار کرده حالا شما زیادی خودتونو محور جهان هستی میدونی

بعد با شوهر خیانتکار بچه اوردی؟ 

واقعا که …

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی کار واجب دارم 

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ می‌کنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون می‌دادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥