2777
2789

بچه‌ها یه پسره‌ای هست قبلا خیلی روم کراش بود و اینا همه جا پیغام میداد ک اره من قصدم جدیه اما من ردش کردم الان میبینم پسر خوبیه و فلان چون سر یه اتفاقی باهم یه جا کار کردیم حدود ۳ ماه دیدم اخلاقش خوبه خیلی هم‌هوامو داشت اما من اونجام بهش محل نمیدادم تا آخر سر که دیگه میخواستم بیام در حد دوتا کلمه و دوتا اشاره سر ....

حالا دیگه مثل قبل نیست مثلا منو میبینه جایی اون‌نگاه های قبلش رو نداره مثل قبل زوم نیست روم چرا به نظرتون؟🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر خودتی .خب ک چی این همه ردش کردی الان انتظار داری بازم پات بمونه و عاشقانه نگات کنه ک باز غرورشو بشکنی بگی ن

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
پسرا وقتی از یکی خوششون میاد ی حدی دارن خیلی بی محلی کنی بیخیال میشن

اصلا از دیروز که دیدم از بغلم رد شد به اون یکی همکار که از قضا فامیلمون سلام داد به من‌نه اعصابم خرابه

مقصر خودتی .خب ک چی این همه ردش کردی الان انتظار داری بازم پات بمونه و عاشقانه نگات کنه ک باز غرورشو ...

خوب اون موقع دوسش نداشتم بعدش ک بهش حس پیدا کردم‌ خجالت میکشیدم چون در هر حال روم زوم بود و اصلا از نگاه کردن بیش از حدش دستو پامو گم میکردم خجالتم که ریخت چون داییم پیشمون بود گیر میداد که چرا باهاش حرف زدی یا چرا بهش خندیدی یه بارم بم درخواست داد تا اومدم ببینم چی به چیه درخواستشو تو اینستا پس گرفت 

خوب اون موقع دوسش نداشتم بعدش ک بهش حس پیدا کردم‌ خجالت میکشیدم چون در هر حال روم زوم بود و اصلا از ...

خب ببین اگه واقعا دوسش داری رفتارتو باهاش بهتر کن ولی ضایع نخ نده .اگه دوباره درخواست ازت کرد بعد جوابشو بده دیگه .فقط با سیاست و خوب رفتار کن باهاش و مغرور خودتو نشون نده 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
خب ببین اگه واقعا دوسش داری رفتارتو باهاش بهتر کن ولی ضایع نخ نده .اگه دوباره درخواست ازت کرد بعد جو ...

خوب اگه اینو‌اوکی کنم مامانم باش اوکی نیست😑😂

چجوری مامانمو‌ رامش کنم؟

خوب اگه اینو‌اوکی کنم مامانم باش اوکی نیست😑😂چجوری مامانمو‌ رامش کنم؟

اگه واقعا خدایی پسر خوبیه خب همش خوبشو پیش مامانت تعریف کن و بش بگو ک مثلا رف ی جا برا مامانت سوغتی بیاره و خودشو خوب جلوه بده .شاید مامانت درست میگه مطمئنی پسر خوبیه.مامانت خوبیتو میخواد مطمئن باش