2777
2789
عنوان

من‌تو رابطه نرفتم باهاش ولی اون دوستم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 23 پست
اگه واقعا خدایی پسر خوبیه خب همش خوبشو پیش مامانت تعریف کن و بش بگو ک مثلا رف ی جا برا مامانت سوغتی ...

مامانم نمیگه‌ پسر بدیع مامانم میگه خانواده‌اشون به ما نمیخورن و همون بهتر ک دیگه بهت نگاه نمیکنه😐💔

مامانم نمیگه‌ پسر بدیع مامانم میگه خانواده‌اشون به ما نمیخورن و همون بهتر ک دیگه بهت نگاه نمیکنه😐💔

البته اینم درسته .مهم ترین چیز خانوادس ک همه چیز ازش سرچشمه میگیره.خانواده هاتون اگه خیلی متفاوتن شاید ب مشکل بربخورین

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینم درسته .مهم ترین چیز خانوادس ک همه چیز ازش سرچشمه میگیره.خانواده هاتون اگه خیلی متفاوتن شا ...

نمیدونم فعلا که هم اون مغرور شده به شدتتت هم من‌ غرورم نمیزاره به هر طریقی بهش بفهمونم اوکیم چن بار خواستم یش درخواست بدم ندادم با پیج فیک هم قبول نکرد کثافت😑😂

نمیدونم فعلا که هم اون مغرور شده به شدتتت هم من‌ غرورم نمیزاره به هر طریقی بهش بفهمونم اوکیم چن بار ...

پس باید صبر کنی دیگه این شرایطی ک داری کاری نمیتونی بکنی .اگه نمیتونی غرورتو بزاری کنار

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
اره خوب میترسم بخواد تلافی کنه رفتار خودمو

اره خب .ممکنه .گعلومه از دستت عصبانیه چون غرورشو خورد کردی ممکنه تلافی کنه

اره خب .ممکنه .گعلومه از دستت عصبانیه چون غرورشو خورد کردی ممکنه تلافی کنه

بچممممم چند شب پیشا تو عروسی هم محل نداد اما دوباری اومد از بغلم رد شد هی میگفت ببخشید به مامانم نگاه میکرد😐💔 بعد به من نههههههه از اون طرف فامیلمون باهاش یه جا سر کار گفت گفته چرا به خواستگارش جواب بله نداده پولدار بوده🫤

اینم نفهمیدم چرا گفته

بچممممم چند شب پیشا تو عروسی هم محل نداد اما دوباری اومد از بغلم رد شد هی میگفت ببخشید به مامانم نگا ...

دلش شکسته ازت غرورشو له کردی بیچاررو حالا ناخودآگاه.فک کنم اگه بش درخواست بدی ازت بخاد انتقام بگیره مثل خودت رفتار کنه

دلش شکسته ازت غرورشو له کردی بیچاررو حالا ناخودآگاه.فک کنم اگه بش درخواست بدی ازت بخاد انتقام بگیره ...

اخه به خاطر موقعیت هایی که داشتیمو به خاطر مامانم نتونستم باش اوکی شم🥲