حتی بستنی وقتی ابتدایی بودم به بهونه بهداشت و تغذیه سالم انقدر عن بازی درمیاوردن یدونه بستنی میخریدم مجبور بودم پشت ماشین با هزار ترس و لرز بخورم تا لو نرم و همش زهرمارم میشد اگه موهامون بلند بود با قیچی تا ته کوتاه میکرد و اخلاق سگش باعث شد ۶ سال عین چی از ترس تو خودمون بترشیم اونوقت خودش یه عنی بود که
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای دقیقا یه بار کالباس دست من دیدن تا مرز سکته رفتم یه کارایی میکردن که نگو یا مثلا اگه با دست آب م ...
اره والا انگار جرم کردیم چندتا ام قرمساق به عنوان نمایندشون میذاشتن تووحیاط عین مأمورا فاز میگرفتن نمیذاشتن دولقمه از دهنمون پایین بره باورت نمیشه نمیذاشتن تو هوای سرد کاپشن بپوشیم و بد برخورد میکردن تو هوای سرد میلرزیدیم ولی اجازه پوشیدن لباس گرم نداشتیم
وای موهای بچه ها به اون چه ربطی داشت که کوتاه میکرد؟؟؟
چمیدونم والا میگفت شپش میگیرید نباید مو بلند کنید اجازه نفس کشیدنم بزور بهمون داده بودن حتی نمیذاشتن کاپشن بپوشیم تو هوای سرد به بهونه اینکه شپش منتقل میکنه و ازین چرندیات سرمای زمستونا هنوز توی استخونمه با اون کارش
🤣🤣🤣🤣اره از یزید بدتر بودن من یادمه نمیزاشتن سر کلاس یا قمقمه آب بخوریم حتی اگه زنگ تفریح بود الا ...
دیوونه بودن اونوقت قدیم بود اینچیزا عادی تر بود بره ما لباس گرم و کاپشن پوشیدن عین جرم بود تازه زنگ تفریحا بزور میبردن تو خیاط نمیذاشتن بریم سالن گرممون سه یکم خودشون تو دفتر شوفاژ داشتن قرمساقا😑