2777
2789

هستین و درضمن تهران زندگی نمیکنید ، به بچه تون اولش کدوم زبان رو باد دادین ؟  مال خودتون یا فارسی؟ مرسی که برام وقت میذارین و کمکم میکنین . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

من پدر مادرم بختیاری بودن ولی خودن اصفهان بدنیا اومدم و بزرگ شدم فارسی حرف میزنیم زبان مادری هم میفهمیم ولی لهجه نداریم و نمیتونیم حرف بزنیم در حد کم میتونیم حرف بزنیم

چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پدرم بختیاری هستش ، ولی مامانم همیشه فارسی حرف میزد باهامون ، پدرمم همینجور ،واسه همین هیشکی متوجه نمیشه بختیاری هستیم.

بنظرم زبان فارسی باید الویت باشه .

مرسی چشم عسلی جان  پدر و مادرتون با هم به چه زبانی صحبت میکردن؟

منم چون شرایطم مثل چشم عسلی بود جواب میدم ..

پدر مادرم تو خونه باهم بیشار اوقات لری حرف میزنن.. اما باز هم ما لهجه نگرفتیم و فارسی حرف میزنیم..ولی اگر کسی جلومون لری حرف بزنه در حد مکالمه ساده متوجه میشیم

حتما و قطعا اول زبان فارسی رو باید اموزش داد تا بچه دچار لهجه نشه مخصوصا تو تهران

بعد زبان فارسی زبان رایج مملکته برای روابط اجتماعی و تعامل با دیگران باید حتما فارسی اول یاد بگیرن😊

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

من همسرم عرب هستند اما فعلا نی نی نداریم😍😍😍اصالتشون عرب هست اما خب تهران به دنیا اومده 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

من پدرمادرم ترک ولی نزدیک۴۰ساله تهرانن

بنظرم باید اول زبان فارسی رو بچه یادبگیره وگرنه اینجوری تو مدرسه و درسش و زبان فارسی تو مدرسه به مشگل بر میخوره

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند