2777
2789

نامزدم میخواست خونه بخره، اون تایم بابای منم داشت خونه میساخت دست و بالش خالی بود، نامزدم کلا تو فکر خرید خونه برا شروع زندگیمون بود و پول کم داشت، من هیچ حرفی راجب وام ازدواجم بهش نزدم که کمکی برای خرید خونمون باشه یعنی بهش نگفتم واممو بگیر چون اصلا به ذهنم نرسید نه اینکه نخوام بدم! نامزدم بعدا به روم اورد که تو نخواستی کمک کنی که منم بعدش تازه دوزاریم افتاد که خب راس میگه وقتی پول کم داریم وام باید برای خودمون باشه و این شد کینه برای نامزدم

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

فکر کرد بابام رو در اولویت گذاشتم و وام رو بابام کنار گزاشتم، گذشت و بابام یه چک گنده یک میلیاردی داشت ۶۰۰ میلیون کم داشت بابام خیلی تلاش کرد همین اول زندگی به دومادش رو نندازه ولی فشار زیادی روی بابام بود مجبور شدم به نامزدم بگم و اون با کمال میل قبول کرد، یک بار هم به روم نیاورد و واقعا کمک بزرگی ب بابام کرد، ما از دو شهر متفاوت هستیم و اونا برخلاف ما رسم ندارن توی هر عید برای عروس کادو بیارن، نامزدم خودش تو یلدا برام طلا و کلی لباس خرید اورد، عید نوروزم همینطور ولی عید قربان نه، منم از مامانش دل پری داشتم که تا الانم برام هیچ چیزی نخریده بود ازش پرسیدم شما رسم ندارین تو عیدا کادو بیارین ؟ یکم صحبت کردیم فهمیدم اونا مثل ما نیستن و ناراحتیم رفع شد و گفتم وقتی رسم ندارن پس نباید انتظار بیهوده داشته باشم. ولی خب یکم براش سنگین بود وقتی بهش گفتم از مامانش انتظار داشتم اولین عیدم بود توی نوروز حدقل یه پیرهن بم میداد. اونم گف یچیزی برام جالبه موقعی که من نیاز به پول داشتم نخواستی وام ازدواجو بدی (منظورش موقعیه که میخاست خونه بخره) ولی وقتی بابات نیاز داشت زود بمن زنگ زدی . زود فلاش بک زد به گذشته😔 و گفتم کاش بابای من الان دست و بالش خالی نبود میتونسم ازش پول بگیرم راحتتر بتونیم خونه بخریم گف تو هیچ وقت اینکارو نمیکنی، گفتم اگ بابام داشته باشه چرا نگیرم چرا اینجوری منو شناختی !! بعد دیدم پافشاری میکنه عصبی شدم گفتم پس غلط میکنی اژ پیش قضاوت میکنی زمانی میتونی قضاوتم کنی که واقعا ببینی بابام داره و من ازش بخاطر تو پول نمیگیرم ! نامزدمم سر  کلمه ی غلط کردی حساسه اینو که گفتم تلفنو روم قطع کرد😔 یک بار اشتباه کردم همون اول وام ازدواجو نگفتم بگیر برای خونه هرچند بعدش کلا متوجه اشتباهم شدم ولی این بار دومه که میکوبه تو سرم

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ وام من و اون داره؟همسرت تاروف داره باهات؟

دقیقا اونم منظورش اینه ک وام من و تو نداره، میگه وقتی برای خرید خونه پول کم داریم تو ام باید وامتو بدی بتونیم بخریم، خب راستم میگه ما الان بهش نیاز داریم ب این پول

این بار اول بود تلفن رو روم قطع میکرد

منم پدرم دستش تنگه خودم یکم پول داشتم صدتومنی میشد دادم همسرم گفتم ازطرف خانوادمه ولی هنوز کلی کم داریم و بدهی داریم

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
منظور از ما پدرته؟یا خودت و همسرت؟

من و همسرم میخوایم خونه بخریم و پول کم داریم، بابای منم پول کم داشت، من اوایل ازدواج اصلا به ذهنم نرسید به همسرم بگم وام ازدواجمو برداره کمکی باشه برای خونه خریدنمون، فکر میکنه بابام رو در اولویت قرار دادم و خرید خونه رو نادیده گرفتم، منم بعدا دوزاریم افتاد و وام رو برای خرید خونمون گرفتیم ولی الان میگه تو اون موقع نخواستی وام رو بدی ولی وقتی بابات نیاز داشت بدو بدو اومدی سمت من و من اگه نیاز داشته باشم هیچ وقت نمیری از بابات بگیری !

کاش الان یه خانم با تجربه راهنماییم کنه که الان درست ترین رفتار چیه

بابات به غیر این خونه ای ک خریدهخونه ی دیگه ای داره؟

نه، بابام زمانی که داشت خونه رو میساخت خوردیم به تورم و گرونی، دستش واقعا خالی شد، الانم بابام میگه کاش من میتونسم تو خرید خونتون کمکتون کنم ولی نداره، منم اگه داشت ازش میگرفتم ، ولی همسرم میگه تو بخاطر من از بابات نمیگیری و وامتم نمیخواستی بمن بدی ولی وقتی بابات قرض داشت از من گرفتی ! خیلی ناراحتم اینطوری قضاوتم میکنه

بابات به غیر این خونه ای ک خریدهخونه ی دیگه ای داره؟

کلا وقتی بهش گفتم که مامان بابای تو برای من عیدی نیاوردن براش سنگین بود اینجوری گف، و گف بابات اگ الانم پول داشت بازم نمیخواستی ازش قرض بگیری، منم بم برخورد گفتم زمانی میتونی قضاوتم کنی که شرایط فراهم باشه و من پولو نگیرم نه الان، اونم گف زمان همه چیو نشون میده منم گفتم پس غلط کردی از الان قضاوتم میکنی که اونم زود قطع کرد

نه، بابام زمانی که داشت خونه رو میساخت خوردیم به تورم و گرونی، دستش واقعا خالی شد، الانم بابام میگه ...

اشکال نداره

فدای سرت

به حاشیه نکشید همو

شخص من ه‍ضم نمیکنم وام ازدواج به یکی دیگ داده بشه

ولی راه دوری نرفته

پدرت بوده فدای سرت

ایشالا هم پدرت پولدار بشه

هم خودتون

اشکال ندارهفدای سرتبه حاشیه نکشید هموشخص من ه‍ضم نمیکنم وام ازدواج به یکی دیگ داده بشهولی راه دوری ن ...

ممنون، الان رفتار درست چیه؟ هر بار میکوبه تو سرم، من اصلا خوشم نمیاد این مسایل مالی هر بار باعث بحثمون میشه و اون واقعا قضاوتم میکنه، دوس ندارم دیگه تکرار بکنه

ممنون، الان رفتار درست چیه؟ هر بار میکوبه تو سرم، من اصلا خوشم نمیاد این مسایل مالی هر بار باعث بحثم ...

بهش رک‌بگو

یه موضوع رو نمیشه صد بار بگی...

ببین حق با همسرته 

وام مال تو و همسرت بوده

تو فداکاری کردی

ولی هر دو پذیرفتین

پس بهش بگو کشش نده

ولی با لطافت و قربون صدقه