2777
2789
عنوان

با همسرم بحثم شد میشه بیاین راهنماییم کنین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 19 پست
بهش رک‌بگویه موضوع رو نمیشه صد بار بگی...ببین حق با همسرته وام مال تو و همسرت بودهتو فداکاری کردیولی ...

اون فکر میکنه بابام در اولویت تره برام تا اون😔

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمل شما اینو نشون داده

از روی بی عقلی بود وقتی متوجه اشتباهم شدم اینکارو نکردم 

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
ممنون، الان رفتار درست چیه؟ هر بار میکوبه تو سرم، من اصلا خوشم نمیاد این مسایل مالی هر بار باعث بحثم ...

همیشه سعی کن حتی وقتی اعتراض هم میکنی هیچ وقت توهین نکنی چون روزی میرسه که اونم راحت توهین کنه،،،،حرفش رو نادیده بگیر چون میبینه تو حساس شدی ممکنه بعنوان نقطه ضعف ازش استفاده کنه،در مورد رسم و رسومات هم یکبار بپرس ولی زیاد خودتو بخاطر هدیه های الکی دیگران و خانواده همسر ضعیف نکنی،بهترین هدیه اونی هست که از همسرت میگیری نه از خانوادش....الانم یه پیام کوتاه عذرخواهی بابت بیانت بده نه بخاطر حرف هایی که حقت بوده و زدی.و کلن کشش نده ودیگه از مادرش بهش چیزی نگو.

همیشه سعی کن حتی وقتی اعتراض هم میکنی هیچ وقت توهین نکنی چون روزی میرسه که اونم راحت توهین کنه،،،،حر ...

قبول دارم، چشم، یعنی شما میگین کلا این بحثو بیخیال شم؟ اخه حیلی دلم ازش بخاطر قضاوت ناحقش شکست، من حتی دعا میکردم بابام مغازشو بفروشه تا بما کمک کنه اونوقت بمن گفت تو هیچ وقت از بابات بخاطر ما پول نمیگیری، بخاطر اینکه منو این مدلی شناخته ناراحتم بخاطر بحثای مالی ناراحتم