2777
2789

من میخوام ابان اقدام کنم اگه خدا بخواد رزیمو شروع کردم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
منم دوسدارم ابان اقدام کنم ک بچم مرداد ب دنیا بیاد و پسر هم دوس دارم     ولی میترسم &nbs ...

چرا پسر بیشتر دوس دارین؟من هرجوری فک میکنم مزیتی واسه پسر نسبت به دختر پیدا نمیکنم اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اگه مشکلمون حل بشه دوست دارم پاییز اقدام کنم رژیم هم از دکترم گرفتم ولی شروع نکردم

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
چرا پسر بیشتر دوس دارین؟من هرجوری فک میکنم مزیتی واسه پسر نسبت به دختر پیدا نمیکنم اخه

هرکس دلیل خاص خودش را داره مثل من تنبلی دارم ویائسگی زود رس تو خانواده دارم پس باید زودتر اقدام کنم ویه دختر دارم دوست دارم دومی پسر بشه واینکه مادرم همیشه آرزو داشته  وداره پسر داشته باشه میخوام تلاشم رابکنم آرزوش برآورده بشه

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
به نظرتون یه ماه رعایت کنم کافیه؟میشه بکید رژیما تون چه جوریه؟

نه عزیزم دکترمن گفت ۴یا۵ماه رژیم لازمه

سلام من قبل از بارداری عاشق پسر بودم، میخواستم رژیم بگیرم و...

بعد گفتم بیخیال.

خلاصه اولش خیلی دوسداری جنسیت چی باشه به محض تشکیل جنین، جنسیت اصلا مهم نمیشه برات،فقط سلامتی. من الان فقط دوسدارم سالم باشه. بخدا عاشق دختر هم شدم

نه عزیزم دکترمن گفت ۴یا۵ماه رژیم لازمه

من 4-5 ماه تحمل ندارم.میخام یه ماه فشرده رعایت کنم.وقتی گرمی میخورم حالت تهوع میگیرم.تازه همین یه ماهم شاید نتونم

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست

استرس و اضطراب زن  و مرد 

عفونت زن 

سردی بدن .اسپرم ضعیف و کم 

اینا برا رژیم پسر خیلی بده وجواب نمیده 

کلا باید دوران رژیم شاد بود .صبحانه پر کالری خیلی خیلی مهمه .زن باید مواد حاوی پتاسیم بیشتر وکلسیم خیلی کمتر استفاده کنه .زمان تخمک گذاری حتما اقدام انجام بشه

بدن زن باید کمبود نداشته باشه .جنین دختر تو محیط ضعیف هم میسازه ولی پسر نه 

هر چی خدا صلاح بدونه ولی دوس دارم بچه اولم پسر بچه دومم دختر باشه . شوهرمم همینطور . 

یا اینکه دوقلو  یه دختر ی پسر

سابقه دوقلو زایی هم داریم .

ینی میشه بچه ام دو قلو بشه ؟      

خدا همان است که ما میخواهیم . کاش ما هم همانی باشیم که خدا میخواهد...