2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط دکتر رفتن ندارم خیلی حالم بده، کسی میشناسی مثل من بوده باشه؟

اره عزیزم 

هر کاری هم کردیم بهتر نشد فقط با مشاوره بهتر شد 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چجوری؟ میشه بگی چیکار کردی؟

تلقین فقط 

انقد با خودم گفتم سالمم و تا اخر عمر سالم میمونم همینجوری الکی 

فکر بیماری میومد میگفتم من که سالم و سلامتم و هیچیم نیست 

اگه بخاطر یه علائم مسخره میگفتم فلان بیماری رو دارم واسه خودم توجیه میکردم که علائمم واسه یچیز دیگه ست 

و اصلا هم سرچ نکردم هیچ بیماری ای رو 

وقتم رو پر کردم 

با دوستام بیشتر حرف زدم 

اینستا رفتم زندگیای بقیه رو دیدم 

مثلا با خودم میگفتم فلانی هرروز فست فود میخوره سیگاریه هیچیش نمیشه تو چرا باید چیزیت بشه 

و همینجوری کم کم خوب شدم

میتونی هم ازمایش بدی تا مطمئن بشی هیچیت نیست

It's like all of my life everyone has always told me,"you're a shoe,you're a shoe,you're a shoe" And then today i just stopped and i said "what if i don't want to be a shoe? What if i want to be a purse? Or a hat.
تلقین فقط انقد با خودم گفتم سالمم و تا اخر عمر سالم میمونم همینجوری الکی فکر بیماری میومد میگفتم من ...

آزمایش انجام دادم هیچی نبود ولی علائم دارم ببین انقدر به چیزای بد فکر میکنم علائمشون میاد سراغم! الان بازوم خون مردگی شده همش میگم نکنه چیزیم باشه

یکی سر پا موند و رسید:)

آزمایش انجام دادم هیچی نبود ولی علائم دارم ببین انقدر به چیزای بد فکر میکنم علائمشون میاد سراغم! الا ...

عزیزم منم دقیقا همینجوری بودم 

مطمئن باش هیچیت نیست 

باور کنی این قضیه رو ک مریض نیستی اوکی میشی 

فکرتو مشغول یچیز دیگه بکن 

It's like all of my life everyone has always told me,"you're a shoe,you're a shoe,you're a shoe" And then today i just stopped and i said "what if i don't want to be a shoe? What if i want to be a purse? Or a hat.
عزیزم منم دقیقا همینجوری بودم مطمئن باش هیچیت نیست باور کنی این قضیه رو ک مریض نیستی اوکی میشی فکرتو ...

خیلی سعی میکنم. خوب میشم بعد دوباره یه علائم جدید میاد سراغم. خیلی وضع بدیه کاش میتونستم به هیچی فکر نکنم

یکی سر پا موند و رسید:)