من تو عقدم 6ماهه همسرم ولم کرده 1سال و نیم از عقدم میگذره
شما ها چیکار کردین؟
نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
ببین طبق قانون زن با چند شرط میتونه جدا بشهیکیش ندادن نفقه به مدت ۶ ماه عقیم بودنش اگه ۵سال از عقد گ ...
ی سوال ؟؟؟ منم اینجوری جدا شدم عقد بودم و نفقمو گذاشتم اجرا و طلاق گرفتم الانم ازدواج کردم و سال ۹۴ طلاق گرفتم الان میتونم مهربمو بزارم اجرا بعد چند سال از اون ادم قبلی بگیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سوم فرار کن ادمی که شیش ماه ازت خبر نداره یعنی کلا یادش رفته تو هستی
تازه وکیل خوبم بگیری میتونی ی پرونده خوب براش درست کنی ولی حداقلش۵۰تا۱۰۰برات اب میخوره
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
طلا اگه دست خودته اصلا نگو که دستم بگو فروختم بی پول شدم برا خرج خورد و خوراک و لباس دوا و دکتر فروخ ...
جهیزیه خودم پیش خودمه جهیزیه ای که اونا تو سند ازدواج برای من نوشتن و میگم
ببخشید یکم توضیح بدم که راهنماییم کنین اگر بشه تو عقدیم دوشیزه نیستم نظامیه خیلی رو کارش حساسه هوافض ...
پس باید کل مهریتو بده
تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤 ☆این است هویت یک ایرانی☆ حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی سوالی داشتید در خدمتم 💙