2777
2789
عنوان

خانمایی که تو عقد همسرشون ولشون کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 76 پست
خیلیا میگن شکایت کنم طلاقمم نمیده هیچ مهریه و اینام هیچی اخه مهرم 14تاست

مگ دست خودشه طلاقت نمیده این همهم ادم طلاق میگیرن

ولت کرده مهرتو بزار اجرا 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید یکم توضیح بدم که راهنماییم کنین اگر بشه تو عقدیم دوشیزه نیستم نظامیه خیلی رو کارش حساسه هوافض ...

ببین طبق قانون زن با چند شرط میتونه جدا بشه

یکیش ندادن نفقه به مدت ۶ ماه 

عقیم بودنش اگه ۵سال از عقد گذشته و باکره نیسی

بیماری لا علاج مثل ایدز و ...

زندانی شدن به مدت ۵ سال و بیشتر 

جنون 

ازدواج مجدد چه صیغه چه دائم

عسر و حرج یعنی زن تو سختی باشه جان و مالش در خطر باشه

باکره نیستید تمام مهریه بهتون تعلق میگیره

شما باید اول ثابت کنید که ۶ماه نفقه نداده و شمارو ترک کرده

بعد ک ثابت شد با همین دادخواست میتونید تقاصای طلاقم بکنید 

مهریه هم چه قبل طلاق چه بعد طلاق بهتون تعلق میگیره حتی تا ۷ نسل بعدم میتونن مهریه رو کامل ازش بگیرن

ببخشید یکم توضیح بدم که راهنماییم کنین اگر بشه تو عقدیم دوشیزه نیستم نظامیه خیلی رو کارش حساسه هوافض ...

این حرفا چیه در مورد گفتن آخه؟

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
ببین طبق قانون زن با چند شرط میتونه جدا بشهیکیش ندادن نفقه به مدت ۶ ماه عقیم بودنش اگه ۵سال از عقد گ ...

طلا و خهیزیه چی

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
باکره ای اسی ؟؟؟

نه

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
طلا و خهیزیه چی

طلا اگه دست خودته اصلا نگو که دستم بگو فروختم بی پول شدم برا خرج خورد و خوراک و لباس دوا و دکتر فروختم 

جهزیه هم میتونی دادخواست استرداد جهزیه بدی یه مامور بهت میدن با سیاهه یا کاغذی ک لیست جهزیه تو نوشتی میتونی بری همشو بیاری

میگه دوشیزه نیستن

اگه نباشه راحت میتونه طلاق بگیره بره شکایت نفقه کنه و بگه باکره نیستم یکم زمان بره اگه شوعرش نیاد دادگاه طلاق غیابی میتونه بگیره و مهریشم سرجاشه 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
این حرفا چیه در مورد گفتن آخه؟

تک فرزند هستم خانواده درست حسابی پدرم دبیره مادرم ناشر خودم دانشجو دولتی مهندسی 

خیلی توهین کردن بهمون خیلی هم به پدرمادرم هم به من  

تک فرزند هستم خانواده درست حسابی پدرم دبیره مادرم ناشر خودم دانشجو دولتی مهندسی خیلی توهین کردن بهمو ...

حیف تو

میگی تک فرزندم هستی

ای بابا چه آدمایی بودن

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
اگه نباشه راحت میتونه طلاق بگیره بره شکایت نفقه کنه و بگه باکره نیستم یکم زمان بره اگه شوعرش نیاد دا ...

اا جدی چقدر خوب 

من مادرم باهام راه نمیاد متاسفانه میگه ساکت باش و بشین تا برگرده ولی من میگم مردی که اینجوری ول کرده دیگه عمرا برگرده

حیف تومیگی تک فرزندم هستیای بابا چه آدمایی بودن

من خیلی دوسش داشتم ولی اون به اجبار پدرش ازدواج کرد و خیلی نسبت بهم بی تفاوت بود وسرد