2777
2789
عنوان

تجربه ابله مرغان در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه سالمه الحمدلله؟شما چقدر در ارتباط بودی با همسرت؟به جوش ها دست زده بودی؟و اینکه تا چند وقت قرنطین ...

تا دونه زد رفتم خونه پدرم اما متاسفانه گرفتم.روز قبلشم فاصله داشتیم و جدا خوابیدیم که فایده نکرد.

بچمم هنوز بدنیا نیمده اما هم سونو هم غربالگری هم اکو قلبش سالمه

شما هم ابله گرفتی؟بارداری؟

من برای خواهرم پرسیدم،ایشون هم سه روز قبل اینکه دونه های همسرش بیرون بزنه کنار هم بودن،البته اونقدر هم نزدیک نبودن ظاهرا،به محض بروز دونه های شوهرش،رفته قرنطینه،رفته پیش دکتر عفونی و پریناتولوژی،بهش گفتند باید ایمونوگلوبین آنتی بادی آبله مرغان تزریق کنه،هرررجایی گشت،پیدا نکرد

من ۲۴ هفتگی گرفتم الان استرس گرفتماز رو چه آزمایشی اینارو متوجه شدی ( دوران بارداری)

شما سخت گرفتی آبله رو؟چجوری بود؟بعدش هم دکتر رفتی برای بررسی های جنین؟سونوگرافی آنومالی تشخیصی اینا....

شما سخت گرفتی آبله رو؟چجوری بود؟بعدش هم دکتر رفتی برای بررسی های جنین؟سونوگرافی آنومالی تشخیصی اینا. ...

والا همش ی هفته شد زیادم دونه درنیاوردم

متخصص زنان و عفونی رفتم گفتن چون بالای ۲۰ هفته بودی خطر زیادی نداره چون اندام ها تشکیل شدن منم توکل کردم بر خدا سونوهای بعدی هم گفتن مشکلی ندارم

سلام عزیز دلم خیلی متاسف شدک بخاطر مشکلاتی که برات پیش اومده اما خدا بزرگه و امیدوارم حتما براش راه حلی باشه.. منم مثل شما در اون هفته ۷ اینا گرفتم و همه آزمایشا دادم سل فری و ان تی و آنومالی خوب بود به جز آمینوسنتز.. بعد از پیام شما خیلی ناراحت و نگرانم و البته دیگه نمیتونم کاری بکنم منتظر روز زایمانم میمونم.. میشه بازم از حال کوچولوتون بگین که انشالله سلامتیش هر روز بهتر و بهتر بشه دعاش میکنم شما هم لطفا برای من دعا کنین🙏🏻🤲🏻

سلام عزیز دلم خیلی متاسف شدک بخاطر مشکلاتی که برات پیش اومده اما خدا بزرگه و امیدوارم حتما براش راه ...

سلام گلم خوبی 

انشالله ک بارداری خوبی داشته باشی نگران نباش توروخدا 

من تاپیک زدم و تجربه خودمو گفتم قرار نیست ک همه اینجوری باشن 

خداروشکر بچم بهتره هنوز با اینکه ۶ ماهشه تحت نظر دکتره ولی در کل خوبه خداروشکر نگران نباش 

سلام گلم خوبی انشالله ک بارداری خوبی داشته باشی نگران نباش توروخدا من تاپیک زدم و تجربه خودمو گفتم ق ...

سلام عزیزم نی نیت خوبه یکی از دوستام بچه اولش ابله گرفته اینم سه ماهه اول بارداره خیلی نگرانه 

نی نی شما شبکیه چشمش تشکیل شد؟ شنواییش خوب شد؟ خواهشا جوابم بده خیلی نگرانه