2777
2789
عنوان

دیروز رفتم خرید برای خونه...

279 بازدید | 7 پست

دیروز رفتم با کابینت کار صحبت کردم و وسیله های مثل شیرالات قیمت گرفتم که امروز برم بخرمشون واقعا دلم به حال مستاجرا و کسایی که خونه میسازن سوخت چقدر که هزینه ها بالا بود من یکی که استرس گرفتم پولم کفاف نده خیلی چیزا بمونه با این قیمت های سرسام اور ولی اگه مستاجری این تاپیک منو میبینه خواهشاً به خونه ها خسارت وارد نکنید که نه از رهن شما کم بشه نه صاحب خونه مجبور بشه بعد رفتنتون کلی وسیله عوض کنه هر صاحب خونه پولدار نیست اگه پولدار بود که خونه نمیداد دست مستاجر 

زمان ثابت کرده همتونو...
من خودم بخاطر خونه خریدن سعی میکنم هزار تومن هم خرج نکنم 

انشاالله که صاحب خونه بشی اما واقعا میگم هستن کسایی که خسارت وارد میکنن میگن این وضعش توپه نمیگن اگه داشت که خونه نمیداد دست مستاجر 

مثلا رفتیم خونه خالم که قبلا دست مستاجر بود با چکش پرت کرده بود در ورودی پوکونده بود یا یکی سرلامپ هم کنده بود برده بود

زمان ثابت کرده همتونو...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش صاحبخونه ها که خونه به مستاجر اجاره میدن سالی یک بار سرویس کار بیارن برای سرویس پکیج   و بفهمن عمر مفید ی شیر آب ۵ ساله و وقتی من شیر آب استفاده شده رو ۵ سال پیش ازش تحویل گرفتم توقع نداشته باشه بعد ۵ سال با پول من شیر ابو عوض کنه یا کابینت عمر مفیدش ۲۰ ساله  الان ۵ ساله تو این خونه هستم دائم میگم این خراب نشه امانته اما ی چیزی هست به اسم استهلاک  که دست من نیست هر چیزی عمر مفیدی داره و هم قانون و هم عرف میگه به عهده صاحبخونه اما صاحبخونه میگه من سالم تحویل دادم سالم میگیرم این جمله برای یک ساله ۲ ساله نه ۵ سال یا ۱۰ سال لطفا منصف باشید و مالتون رو به حرام و آه آلوده نکنید که قطعا دامنگیره کاش صاحبخونه من یک بار تو این ۵ سال از شیر آلات یا پکیج یا کولر بپرسه یا بگه فلان روز سرویس کار میفرستم این چیزا مسولیت من نیست به عهده مالکی جرآت ندارم بهش بگم چون میگه بعد رفتن شما سرویس میکنم و عملا جوابم میکنه 

سر همین موضوع بکاری کردن صاحابخونه ها بد بشن دیگه 

دقیقاً اما بازم همچین ادمایی هست

تو فکر کن کاشی و سرامیک اشپزخونه یکیش بشکنه مستاجر به لطف بازار و مد هرساله از اون کاشی و سرامیک نیست که فقط اون که شکسته رو عوض کرد صاحب خونه مجبور میشه کلی هزینه کنه از کابینت و...تا کلشو یک دست کنه مستاجر هم میگه نه من پول خودم میخوام فقط اون که شکسته رو کم کن مگه میشه 

زمان ثابت کرده همتونو...
کاش صاحبخونه ها که خونه به مستاجر اجاره میدن سالی یک بار سرویس کار بیارن برای سرویس پکیج   و بف ...

عزیزم من کار همچین کسایی قبول ندارم و گفتیم اگه مشکل بود از تایمی که مستاجر داخلشه یا روز که میره خودش هزینه کنه بعد باهاش حساب میکنیم اما کسایی هستن سر لامپ جدا میکنن میبرن پرده رو میبرن میان با چکش میزنن کاشی و سرامیک میشکونن بعد انتظار دارن پولشون تمام کمال داد خب منم توان مالی در این حد ندارم هرسری پرده بگیرم یکی ببره سرلامپ بگیرم یکی ببره بازار هم جوری شده کاشی و سرامیک بشکنه یکیشون کلا باید عوض بشه نمیشه اون یه دونه رو فقط عوض کرد از نما میفته

زمان ثابت کرده همتونو...
کاش صاحبخونه ها که خونه به مستاجر اجاره میدن سالی یک بار سرویس کار بیارن برای سرویس پکیج   و بف ...

عزیزم من نمیدونم بین شما و صاحب خونتون چی گذشته ولی انصافا عمر مفید شیر آلات ۵ سال نیست من سال ۹۷ یه دست شیر الات گرفتیم مارکش هم متفرقه هست مارک گرونی هم نبود کاملا جنس معمولی الان یه مقدار شوینده مخصوص شیر الات روش اسپری میکنم و دستمال میکشم با شیر الات نو مو نمیزنه. خدایی خونه خودتون باشه شیرالات رو بعد ۵ سال میندازی دور میری یه دست نو میخری ؟ 

طبق عرف و قانون هزینه سرویس وسایل مصرفی مثل ابگرمکن و کولر و پکیج هم به عهده کسیه که مصرف کننده هست یعنی مستاجر ولی هزینه تعویض قطعه ی  لوازم مصرفی به عهده مالک هست.