2777
2789
عنوان

همسرم میگه تو باید همیشه برای همه چی پیشقدم بشی

| مشاهده متن کامل بحث + 3300 بازدید | 95 پست
اره بارها به من گفت دلم واسش میسوزه احمق شد خودشو بیچاره کرد رفت حالا میخواد چیکار کنه  اونم پ ...

شوهرت خیانت نکرده و‌نمیخواد خیانت کنه. آدم بی منطق و یه دنده ایه.‌ این زنه هم رفته رو‌مخش، بدتر شده. پاش و از زندگیت ببُر...به هر طریقی که بلدی

اون نباشه، همه ی مشکلاتتون حل میشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

شاید شما اصلا پیشقدم نمیشی داره عادتت میده توعم یاد بگیری بعضی وختا پیشقدم شی خب جانم چ اشکالی داره ...

چند بار پیشقدم شدم خیلی سرد و از روی جبر رابطه برقرار کرد منم زده شدم 

الان هم گفت لذتی نمیبرم 

بیشتر سرد شدم گفتم چرا خودمو کوچیک کنم وقتی میلی نداره ب من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خیانت نکرده و‌نمی خواد خیانت کنه. آدم بی منطق و یه دنده ایه.‌ این زنه هم رفته رو‌مخش، بدتر شده ...

شوهرم خودش به دوست خانمه تماس گرفت گفت بهش بگید تماس نگیره من متاهلم داره درد سر میسازع واسم 

اما اون ول نمیکنه متاسفانه 

من هیچ وقت باهاش حرف نزدم یک شب ساعت دو شب گوشی شوهرم زنگ خورد دیدم خوابه گفتم سایلنت کنم از نوتیف د ...

بی اعتنایی بهش بهترین کاره گلم  وارد بازیش نشو اون بدش نمیاد شمارو بکشونه تو بازیش و هر جی لایق خودشه به شما بگه 

شوهرم خودش به دوست خانمه تماس گرفت گفت بهش بگید تماس نگیره من متاهلم داره درد سر میسازع واسم  ...

خودت دست به کار شو، تهدیدش کن، یا شکایت کن به پلیس فتا. پدری، برادری، کسی که مرد باشه بفرست سراغش تهدیدش کنن. نمیدونم یه حرکتی بزن، بتمرگه سرجاش

بی اعتنایی بهش بهترین کاره گلم  وارد بازیش نشو اون بدش نمیاد شمارو بکشونه تو بازیش و هر جی لایق ...

اره گلم این خیلی حرف دلنشینی بود 

ممنونم روحیه داد حسابی آره اون خیلی دلش میخواد برگرده از بانک مرکزی جدا شده دیگه از کجا پول بیاره موهاش رو آمبره سامبره کنه

خودت دست به کار شو، تهدیدش کن، یا شکایت کن به پلیس فتا. پدری، برادری، کسی که مرد باشه بفرست سراغش ته ...

اتفاقاً پسرخالم گفت اینبار بگو تا خودم درستش کنم 

فکر خوبیه خودم باید ب فکر باشم اون ک بدش نمیاد برگرده 

خاک تو سرش اصلا غرور نداره همش زنگ میزنه عشقم می‌خوام برگردم دوباره تو بغلت 

نمیفهممشون اینجور اشخاص رو

اره بذار بسوزه بی محلی کن بهش

بنظر من نباید دست رو دست بذاره. بی اعتنایی به این زنها نتیجه ی جالبی نداره. باید یه کاری کنه دیکه جرات نکنه سمت شوهرش بیاد

اتفاقاً پسرخالم گفت اینبار بگو تا خودم درستش کنم  فکر خوبیه خودم باید ب فکر باشم اون ک بدش نمی ...

آفرین... به پسر خالت بگو زنگ بزنه تهدیدش کنه، پیازداغشم تا میتونه زیاد کنه. یه کاری کنه رسما خودشو خیس کنه. 

آفرین... به پسر خالت بگو زنگ بزنه تهدیدش کنه، پیازداغشم تا میتونه زیاد کنه. یه کاری کنه رسما خودشو خ ...

اره یکبار تمام دارایی شوهرمو برده دوباره تموم شده میخواد بیاد دوباره ببره 

پسرخاله منم گنگ واس خودش قیافشو ببینه تمومه😆

اره یکبار تمام دارایی شوهرمو برده دوباره تموم شده میخواد بیاد دوباره ببره  پسرخاله منم گنگ واس ...

غلط کرده، نذار به هدفش برسه

دم پسر خالتم گرم😂😂😂

اسی چندبار نوشتم وحذف کردم ک بت بگم یانه 

متاسفم ولی تجربه ی تلخی ک من داشتم 

این بود ک تایمی ک جمله ب جمله ی اینارو میگفت توبیا سمتم و پیشقدم اصلا نمیشددد  درحال خیانت بود 

بازم ببخشید ک ممکنه حرفم اذیتت کنه ولی من این وتجربه کردم همون موقع تو تاپیکم یکی گفت خیانت میکنه  گفتم نه اصلا غیرممکنه و بهش اعتماد دارم ولی بود  

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

اسی چندبار نوشتم وحذف کردم ک بت بگم یانه  متاسفم ولی تجربه ی تلخی ک من داشتم  این بود ک ...

جدی میگی ؟ 

من راستش خودم شک کردم بهش 

چون مردا وقتی خیلی دم از این تعهد میزنن تبل تو خالی هستن 

منم میگم مگه میشه ی مرد این همه خود دار باشه و نیاز نداشته باشه یا اینکه اصلا میل نداشته باشه 

قطعاً جایی سرش گرمه