2777
2789
عنوان

همسرم میگه تو باید همیشه برای همه چی پیشقدم بشی

| مشاهده متن کامل بحث + 3303 بازدید | 95 پست
اسی چندبار نوشتم وحذف کردم ک بت بگم یانه  متاسفم ولی تجربه ی تلخی ک من داشتم  این بود ک ...

ن عزیزم بالاخره واقعیت رو باید پذیرفت 

من خودم بهش شک دارم 

می‌دونم ی جریانی هست 

اما نمی‌دونم چطوری بفهمم 

شما چی شد که متوجه شدی؟

ن عزیزم بالاخره واقعیت رو باید پذیرفت  من خودم بهش شک دارم  می‌دونم ی جریانی هست  ...

گوشیش رمز نداشت همیشه دستم بود اما هیچ ردی نمیزاشت 

همش خونه بود و اصلا جای شک نزاشته یود 

یشب اومدخونه دیروقت بود ازسرکار 

من خواب بودم اومد توخواب بوسم کرد محکم و پتورو کشید رو بدنم و خوابید 

فرداش رفت حمام  گوشیش رو اپن بود گفتم بزار ببینم چ خبره 

رفتم اینستا و   واااااای یه دایرکت مشکوک 

ک یادش رقته بود حذف کنه باردار بودم و کل ۸ ماه بارداریمو داشت خیانت میکرد با یه زن عقب مونده کج وکوله چندش 

چ قرارها تولدا پیست رفتنا  تفریحا  کادو ها چقد تیغش زده بود زنه 

اخرین پیامش این بود 

دنیاهنوزم قشنگیاشو داره مث ترکیب لبای تو رو لبای من عشقم ❤💋 و وای به روزهای سیاه بعدش ک من کشیدم  خدا واسه هیچ احدی نخواد  

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیش رمز نداشت همیشه دستم بود اما هیچ ردی نمیزاشت  همش خونه بود و اصلا جای شک نزاشته یود  ...

الهی بمیرم چی کشیدی 

این دقیقا مشخصات کارهای شوهر منه رمز گوشیش باز خونه هم ک بیشتر خونست 

گاهی هم دیر میاد از سرکار 

ب نظرم ی جای کار شوهر منم میلنگه اینکه هیچ ردی از خودش نمی‌زاره

نمی‌فهمم

پس این شک من بی دلیل نیست 

چون اصلا تحت هیچ شرایطی میل نداره بهم 

حتی الکی هم بوسم نمیکنه که دلم خوش باشه 

اگه اینم کاری می‌کنه خدا کنه رسوا بشه پیش من

گوشیش رمز نداشت همیشه دستم بود اما هیچ ردی نمیزاشت  همش خونه بود و اصلا جای شک نزاشته یود  ...

ب نظرت من چطوری بفهمم 

چیکار کنم 

هیچ هدفی نداریم تو زندگی 

مدام من آشپزی میکنم و کار خونه 

اونم همش میگه من کار میکنم 

میزنه تو سرم کارشو 

الهی بمیرم چی کشیدی  این دقیقا مشخصات کارهای شوهر منه رمز گوشیش باز خونه هم ک بیشتر خونست  ...

برن بمیرن خیانتکارای کثیف 

بعدش بخشیدمش باز خیانت کار دسه باردیگه  دارم جدامیشم  ارزوم شنیدن خبدنابودی و سرنگونیشه 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

ب نظرت من چطوری بفهمم  چیکار کنم  هیچ هدفی نداریم تو زندگی  مدام من آشپزی میکنم و ...

دقیقا 

همش دنبال بهونه بود مثلا بهش گفتم دندونت چراشکسته 

گفت این یک ماهه شکسته ازبس تو سر نمیندازی به زندگیت تازه فهمیدی و قهر کرد کلا  واسه اروم کرد وجدان خودش مدام خودش و فداکار دلسوز و زحمخکش جلوه میداد بامنت و من و به هربهانه ای میاورد پایین تر

برن بمیرن خیانتکارای کثیف  بعدش بخشیدمش باز خیانت کار دسه باردیگه  دارم جدامیشم  ارز ...

منم خط قرمزم خیانته 

روز اول بهش گفتم ته خط من خیانته ببینم رفتم 

کار خوبی میکنی جدا میشی چون زندگی بعد از خیانت دیگه فایده نداره

دائم آدم تصور می‌کنه 

دائم حال بدی رو تجربه کنه 

من یجورایی حال بدی دارم همینکه نمیتونم بفهمم داره چیکار می‌کنه می‌دونم بی خیانت نیست

دعا نویس خوب از کجا  حس میکنم اونو دعا کردن البته این حدس رو خیلی وقت پیش زدم  اما نمی‌د ...

در هر صورت تو زندگیت رو حفظ کن نشین به انتظار گرفتن مچش    که چی بشه شما ا دوام دوماه همینو حفظش 

پیگیر باش دعانویس هم پیدا میکنی

دقیقا  همش دنبال بهونه بود مثلا بهش گفتم دندونت چراشکسته  گفت این یک ماهه شکسته ازبس تو ...

چاکرای مغزم داره باز میشه 

انگار بیشتر متوجه میشم شوهرمو

همش میگه تو راحت نشستی خونت میخوری می‌خوابی من زحمت بکشم بیارم واس تو 

گفتم تمام مردان کار میکنن مگه تو تنهایی 

چقدر دارم میترسم تمام حرف های شوهرم رو میگه شوهرت

در هر صورت تو زندگیت رو حفظ کن نشین به انتظار گرفتن مچش    که چی بشه شما ا دوام دوماه همین ...

هیچ وقت دوس ندارم متوجه بشم داره چیکار می‌کنه 

اما میگم خدا زسوا کنه خودش باید پیگیر بشم ببینم چکاری میتونم بکنم البته من اگر بهم خیانت کنه ی لحظه نمی‌مونم میرم 

اون زنه هم همین رو میخاد  ساده نباش بجنگ برای زندگیت

دعانویس باید سراغ بگیرم بد هم نیست ی سر برم 

تا الان نشستم سکوت کردم الان هم دارم خودداری میکنم چون زندگی خراب کردنش یک لحظه ست 

نمی‌خوام پل های پشت سرم خراب شه