hamiiijoonn مدیر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 376 عنوان همسرم میگه تو باید همیشه برای همه چی پیشقدم بشی | مشاهده متن کامل بحث + 3300 بازدید | 95 پست ب نظرتون این طبیعیه ؟ یا من خیلی حساس شدم تو رو خدا خانم هایی که تجربه دارید بیایید راهنمایی کنید 1403/03/27 | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارانه_ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 15911 همیشه از سرکار میاد خونه اما علت بی میلیشو نمیتونم متوجه بشم میگه برو به هر روانشناسی میخوای ... منظورش اینه ک بوجدش بیارری؟درست متوجه شدم؟خب اگ اینه بدم نمیگهوقتی میاد یه کارایی بکن خب
hamiiijoonn مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 376 سرد مزاج هس ن بابا اوایل ازدواج دو سال پیش اصلا اینطور نبود الان میگه تو بیا سمت من همینجور مث اوایل ازدواج هستم وگرنه من سمتت نمیام منم چند بار برم خب غرور زنانه کجا رفته
پرنیان۹۵۹۸ عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 18394 نمیدونم بهش میگم طبیعی نیست ماهی یکبار یا دوماه یکبار رابطه داریم توجه نمیکنه بهم امشب میگه من سر جا ... خب برو ببین اصلا میلی داره؟؟؟؟ شاید مشکل داره برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
گلدون1375 عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 9257 نمیدونم بهش میگم طبیعی نیست ماهی یکبار یا دوماه یکبار رابطه داریم توجه نمیکنه بهم امشب میگه من سر جا ... یعنی چی کلا مشکل دارین با هم یا از لحاظ رابطه سرده چی باعث شده لذت نبره
بهارانه_ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 15911 ن بابا اوایل ازدواج دو سال پیش اصلا اینطور نبود الان میگه تو بیا سمت من همینجور مث اوا ... غرور زنانه ربطی نداره البتهمستقیم نبلید ک بگی بیا منو ۰۰۰عشوه گری و اینا احتمالا منظورشه
hamiiijoonn مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 376 منظورش اینه ک بوجدش بیارری؟درست متوجه شدم؟ خب اگ اینه بدم نمیگه وقتی میاد یه کارایی بکن خب اخه چند بار اینکار کردم الان میگه من لذتی نمیبرم تو مشکل داری میدونم بهانه میاره اما نمیتونم بفهمم آیا داره خیانت میکنه یا نه خیلی گیج شدم
myhubbybestie عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 3314 ن بابا اوایل ازدواج دو سال پیش اصلا اینطور نبود الان میگه تو بیا سمت من همینجور مث اوا ... فقط تو این موضوع یا کلا؟؟
lili1885 عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 5401 ن بابا اوایل ازدواج دو سال پیش اصلا اینطور نبود الان میگه تو بیا سمت من همینجور مث اوا ... ده بار مرد پیشقدم میشه یکبار زن یعنی چی ک شوهرت میگه تو باید همیشه پیشقدم بشیاز این خبرا نیس!!
بهارانه_ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 15911 اخه چند بار اینکار کردم الان میگه من لذتی نمیبرم تو مشکل داری میدونم بهانه میاره اما نمیتونم ... چجوری انجام دادی مهمهیکم تنوع بده تو رفتارت ببین چطور میشه
تلانه عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 440 هر بار باهاش حرف میزنم میگه تمایلی ندارم درباره این چیزا حرف بزنم خسته شدم نمیدونم چکار کنم& ... شما هم یه مدت باهاش در این مورد اصلا صحبتی نکن.....
hamiiijoonn مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 376 خب برو ببین اصلا میلی داره؟؟؟؟ شاید مشکل داره نه مشکل نداره ما اوایل ازدواج خیلی درگیر بودیم ایشون قبل من ازدواج داشتن خیلی هم دوسش داشته الان میگه اون هر موقع من میخواستم پایه بوده گفتم چرا ب من نمیگی پس چرا من بیام سمتتحسم میگه دلش پیش اونه
a10abanoo عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 1023 نه مشکل نداره ما اوایل ازدواج خیلی درگیر بودیم ایشون قبل من ازدواج داشتن خیلی هم دوسش داشته ا ... چرا جدا شدن اگر دوسشون داشته
بهارانه_ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 15911 نه مشکل نداره ما اوایل ازدواج خیلی درگیر بودیم ایشون قبل من ازدواج داشتن خیلی هم دوسش داشته ا ... ببین اگ نمیتونی یا بلد نیستی سک س تراپ برو حتی شده تنهاییچون این ک بهت گفته لذت نمیبرم و تو بیای و اینامیتونه یه هشدار باشهاگ زندگیت برات مهمه
پرنیان۹۵۹۸ عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 18394 نه مشکل نداره ما اوایل ازدواج خیلی درگیر بودیم ایشون قبل من ازدواج داشتن خیلی هم دوسش داشته ا ... ای بابا، فیلش یاد هندستون کرده...چقدر بد. اجازه نده راجع به اون حرفی بزنه، وقیح میشه برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟