2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اينجور درست ميكنم

پياز تفت ميدم بعد ك سرخ شد ميگو ميريزم تفت ميدم با ادويه رب ميزنم رب هم ك رنگ داد جعفري ساطوري ميريزم بعد يكم اب اجازه ميدم ميگو پخته بشه و سسش جا بيفته

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
یه سوال دیگه که اگه اومدید لطفا جواب بدید الان فصل صید میگو شما اونجا میگو کیلوبی چند میخرید

بستكي ب اندازه ميگو داره 

ريزش از ١٠تومن هست تا شاه ميگو ك كيلويي ٦٠تومن

من خرمشهرم البته

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
کاش میشد سفارش میدادیم پست برامون میاورد😄😄

الان من تازه خريدم ٢٥بود ٣٠تومنم يكم درشت تره ولي ايقد تازه است صيد همون روز رو ميخريم

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹

من بوشهریم.پیاز رو با دو حبه سیر تفت میدم وقتی سرخ شد یکم گشنیز بهش اضافه میکنم .میگو رو میذارم با شعله ی کم آبش کشیده بشه بعد به پیاز و گشنیز اضافه میکنم نمک فلفل زردچوبه میزنه گوجه خرد شده رو اضافه میکنم میذارم آروم بپزه همین...