2777
2789
عنوان

خرگوش قشنگه یا مرغ مینا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 58 پست
عروس ماده دارم.اسمش چیکو.اسمش صدامیزنم.میگه هاااااااااا.

منم دو تا دارم یه نر دارم که ماشالله ماهه بچم الانم رو پام خوابه✨🥲 یه ماده هم براش گرفتم که یعنی مثلا جفتش بشه ولی حیف نونیه واسه خودش فقط میخوره میخوابه سر دستم نمیاد اصلا با اینکه نره رو هم خودم دستی کردم ولی این یکی خیلی سرسخته

اره شوهرمم میگه میگه روشونه ات نشست نباید برگردی نگاهش کنی فکر میکنه بوست میکنه منقارشو میکنه چشو چا ...

عروس بخر.عروس من میشینه روشونه و همه جامون.تازه نوکم نمیزنه.میزاره بوسش کنی و بخارونیش آروم آروم.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو تا دارم یه نر دارم که ماشالله ماهه بچم الانم رو پام خوابه✨🥲 یه ماده هم براش گرفتم که یعنی مث ...

میگن پرنده هاباید از بچه گی به دست عادت بدی بزرگتر بشن سخته

منم دو تا دارم یه نر دارم که ماشالله ماهه بچم الانم رو پام خوابه✨🥲 یه ماده هم براش گرفتم که یعنی مث ...

😂الاهی.میفهمم.حیونام گاهی وقتا لج درارمیشن.کاش جفت نمیگرفتی اونوقت هرجا تورومیدید راحت دستی میشد.من وقتی عروس گرفتم اون موقع نمیدونم رام بودیانه.ولی ازاولین روز نه گازگرفته نه موردی داره.کاهو وتخم مرغ میدم نمیخوره.فقط دون میخوره

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

خرگوش باید بهش  برسی ببریش دامپزشکی انگل زدایی بشن اینا 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
میگن پرنده هاباید از بچه گی به دست عادت بدی بزرگتر بشن سخته

پسرمونو وقتی یکسالش بود گرفتیم ولی راحت دستی شد

این مادهه خیلی بدقلقه سنشم از ریو بیشتره واسه همین دیر جوش میخوره باهامون، الان لوکیشن قفسشونو جابجا کردیم بعد سه روز تازه دیشب از قفسش اومد بیرون یکم چرخید دوباره رفت داخل برعکس اون یکی که اجتماعیه

😂الاهی.میفهمم.حیونام گاهی وقتا لج درارمیشن.کاش جفت نمیگرفتی اونوقت هرجا تورومیدید راحت دستی میشد.من ...

مادهه رو بعدش گرفتم که یعنی باهم کم کم جور بشن اوایل نره میرفت داخل لونه ای که مخصوص تخم گذاریشون گذاشتیم قایم میشد از اونجا واسش میخوند که یعنی دعوتش کنه داخل پیش خودش ولی این نمیومد حالا جدیدا ماده میره دنبالش اون حالت تهاجمی به خودش میگیره

مثل اینکه قرار نیست حالا حالاها نوه دار شیم باید در کناره این فکر یه عروس دیگه باشم واسه بچه😂🥲

من میشستمش ببین خرگوشم عین این بود بنظرت دختر بوده یاپسر؟باور کن نفهمیدم اخرسر

پسره من خودم سه ساله خرگوش پسر دارم  ولی من بردمش دامپزشکی گفت اینا باید انگل زدایی بشن با سرنگ کوچیک ی شربت ریخت تو دهنش گفتم خواستی بگیری این کارو بکنی 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد