2777
2789
عنوان

عکاسی حرم(رایگان)

246 بازدید | 23 پست

سلام وقتتون بخیر باشه اول بگم عکسی که گذاشتم رو خودم نگرفتم (نیازمند یک عدد عروس و داماد هستم جهت مدل عکاسی و فیلم برداری در حرم آقا امام رضا) خانم هستم. هیچ هزینه‌ای دریافت نمی‌کنم چون پیجم رو تازه زدم نیاز به مدل دارم. فقط یک سری شرایط هستش: عروس و داماد با حوصله و با انرژی باشن چون تعداد عکس و فیلمی که قراره بگیرم زیاد هستش. عکسای خوبتون هم ادیت می‌زنم و کلیپ هم به دلخواه موزیک انتخابی خودتون ادیت می‌زنم. تمام فایل های عکس هم به صورت خام براتون ارسال می‌‌کنم و نکته بعد این که چادر عروس حتما مروراریدی باشه. با انتشار تصویرتون چه برای ویدئو چه برای عکس مشکلی نداشته باشین تاریخ عقدتون رو به من بگین تا من تایمم رو چک کنم. موبایلم ۱۳ pro هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله گیرت میاد خیلی خوبه کهدلم حرم خواست

انشاءالله🥲اگر ساکن مشهد هستین که خب انشاءالله زودتر برین. اگر نیستین که ما نائب الزیاره هستیم و سلام شمارو به آقا می‌رسونیم

انشاءالله🥲اگر ساکن مشهد هستین که خب انشاءالله زودتر برین. اگر نیستین که ما نائب الزیاره هستیم و سلا ...

مشهدی نیستم عزیز

یه روز قبل شهادتشون اونجا بودیم 

شرایط،نبود چند روز بمونم اما دلم موند

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
الهی عزیزم🥲❤️انشاءالله باز تشریف میارید

ان شالله 

خوش به سعادتتون مشهد زندگی میکنید دلم میخواد کلا اونجا زندگی کنم وقتی میام حرم حس میکنم توی بهشتم 

تو حیاطش فکر میکنم سرم تو آغوش امام رضاست قربونش برم ..

کاش لیاقت پیدا کنیم بیاییم اونجا واس همیشه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....