2777
2789
عنوان

خرگوش قشنگه یا مرغ مینا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 58 پست
مادهه رو بعدش گرفتم که یعنی باهم کم کم جور بشن اوایل نره میرفت داخل لونه ای که مخصوص تخم گذاریشون گذ ...

ازهرجاکه خریدی ببر تعویضش کن.دوتاجفت ک تویه قفسن اوناروبگیروراحت شو.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
مثلا حرف میزنم یادبگیره.اسمش بگه.خنگ طفلی.درجوابش همیشه هاااااا میگه.فنچام فروختم اینو خریدم اینم که ...

ن بابا کجا خنگه با. مزه هس😂😂 تو یکی اسمتو صدا بزنه اسم خودتو تکرار میکنی؟ خو

میگه بله یا هاا، این بیچاره هم میگه هااا چتهه؟!😂😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازهرجاکه خریدی ببر تعویضش کن.دوتاجفت ک تویه قفسن اوناروبگیروراحت شو.

بابام به عنوان هدیه گرفتش الان نزدیک یکساله پیشمونه

اتفاقا میگفت وقتی رفتم اینو بگیرم خود فروشنده گفت قبلا مال کسی بوده ولی جزئیاتشو نگفت یعنی علناً بهمون انداختش😂 البته تو این مدت خودمم وابستش شدم با تمام دکوری بودنش

مثلا حرف میزنم یادبگیره.اسمش بگه.خنگ طفلی.درجوابش همیشه هاااااا میگه.فنچام فروختم اینو خریدم اینم که ...

الهی🥹😍 پسر منم میگه بدو بیا یا بوس بده البته یمقدار نامفهومه، ولی ریتم ترانه یار خوشگلم زلیخارو قشنگ میخونه🤩

بابام به عنوان هدیه گرفتش الان نزدیک یکساله پیشمونه اتفاقا میگفت وقتی رفتم اینو بگیرم خود فروشنده گ ...

اره حیوونایی ک میارن پس میدن حتما دلیلی داره.اینم ازشانس شما اینطوری.اگه هدیس پس نده

الهی🥹😍 پسر منم میگه بدو بیا یا بوس بده البته یمقدار نامفهومه، ولی ریتم ترانه یار خوشگلم زلیخارو قش ...

واس منم گردنش ب شکل عجیبی اینور اونورمیکنه تا صدادربیادره...

اره حیوونایی ک میارن پس میدن حتما دلیلی داره.اینم ازشانس شما اینطوری.اگه هدیس پس نده

اره. حالا یکی از دوستامم چندتا داره بعد بچه اوردن سه تا رو قراره بده به ما میخوام یه قفس بزرگ براشون بدم درست کنن و یکی رو بیارم بلکه جفتش بشه از تنهایی در بیاد

بنظرتون اول کاری با هم میسازن؟ با توجه به اختلاف سنی که دارن چون اونا فک کنم هنوز سرلاکی باشن ولی مال من بالغ شدن

واس منم گردنش ب شکل عجیبی اینور اونورمیکنه تا صدادربیادره...

وقتی میره جلو اینه خودشو میبینه این کار و میکنه، شما میذاری بره جلو اینه؟ ما تقریبا کل خونمون اینه س زیر تلویزیونمونم شیشه ایه میشه بازتاب خودشو ببینه

اره. حالا یکی از دوستامم چندتا داره بعد بچه اوردن سه تا رو قراره بده به ما میخوام یه قفس بزرگ براشون ...

اگه اون س تارو گرفتی توقف جدانگه داستان وقتی بزرگ شن.سرلاکی رو عروس نریا مادت حتما میزنه.من یه جفت مرع عشق داشتم.بچه دارشده بودن.ی روزباپسرم رفتم بیرون برگشتم دیدم اونقدنوک زده ازگردنش خون اومده بود وجوجه مرده بود.البته جوجشم زیاد کوچیک نبودا.این پرنده ها ب لونشون زیادی حریص میشن.

وقتی میره جلو اینه خودشو میبینه این کار و میکنه، شما میذاری بره جلو اینه؟ ما تقریبا کل خونمون اینه س ...

نه همون دم دستمون تقریبا.کنارگلهای خونه میزارم.آینه تواتاق خواب دارم.نمیزارم بره هرجاپی پی کنه.

اگه اون س تارو گرفتی توقف جدانگه داستان وقتی بزرگ شن.سرلاکی رو عروس نریا مادت حتما میزنه.من یه جفت م ...

اها پس تا زمانی که کامل دون خور و بالغ نشدن نیارمشون تو قفس بزرگا؟