2777
2789
عنوان

خرگوش قشنگه یا مرغ مینا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 58 پست
عروس هلندی🥹 یا پیشی گزینه ی خیلی خوبین اگه شرایطشو داشته باشی

پیشی اخه میدونی کثافت کاریش زیاده جیششو میگم بعد قبلا خرگوش نگه داشتم بلدم چطور مواظبت کنم بچه پیشی هم نگه داشتم ولی همه جارو به کند کشید

خرگوش ماده پریود مبشه 

😂😂

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرگوش نگهداری خیلیی سختی داره و حیوون حساسیه و خیلی زود به تغییر شرایط واکنش نشون میده و بیمار میشه ...

من قبلا توحیاط نگهشون داشتم خونه گهگاهی میاوردم خیلی خوب مواظبش بودم ولی اخرسر بابام فروخت ولی الان خُداروشُکر ازدواج کردم میتونم توقفس بخوابونمش صبح ها هم پیش خودم توحیاط بازی کنه

اگه حیوونها می‌توانستند با من حرف بزنند منم ۵تا شو میخریدم 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

پیشی اخه میدونی کثافت کاریش زیاده جیششو میگم بعد قبلا خرگوش نگه داشتم بلدم چطور مواظبت کنم بچه پیشی ...

اگه از قبل جای دستشویی رو بلد باشه دیگه خودش میره تو خاک هرسری کارشو میکنه فقط جمع کردنش دل میخواد اگه بد دلی به دردت نمیخوره چون زود به زود باید خاک دستشوییش عوض بشه 

خرگوش لوپ خیلی جیگره😍

عروس هلندی🥹 یا پیشی گزینه ی خیلی خوبین اگه شرایطشو داشته باشی

عروس ماده دارم.اسمش چیکو.اسمش صدامیزنم.میگه هاااااااااا.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
جفتش😍 ولی راجب مرغ مینا باید خیلی مراقب باشی که به چشم نوک نزنه

اره شوهرمم میگه میگه روشونه ات نشست نباید برگردی نگاهش کنی فکر میکنه بوست میکنه منقارشو میکنه چشو چالت

اگه از قبل جای دستشویی رو بلد باشه دیگه خودش میره تو خاک هرسری کارشو میکنه فقط جمع کردنش دل میخواد ا ...

من یبلا خرگوش داشتم طفلی جلوی ادما جیش نمیکرد باید تنهامیشد دوسه تا جاهم داشت همیشه اونجا کارشو میکرد ولی می تونم ببرمشون توباغچه جیش کنن