2777
2789
عنوان

دوستم چرا اینطوری میکنه

107 بازدید | 8 پست

من همه دوستامو از دست دادم همشون حسادت شدید داشتن و یه ضربه جانانه بهم زدن😀واسه همین چشمم خیلی ترسیده نسبت به همه حرفای بقیه گارد دارم به همه شک دارم از وقتی رتبه ها اومده دوستم خیلی زیاد پیگیره بفهمه من انتخاب رشته میکنم یا ن منم نمیخوام بکنم بهشم گفتم اصراااار داره انتخاب رشته کنم بهش میگم امسال مشکلات زیاد داشتم نتونستم بخونم تلاشی نکردم بازم اصرااار البته اون انسانیه من تجربی میگه اره حتما پزشکی و دندون میخوای (اره میخوام)ولی بهش میگم ن میگه پس چی اصلا گیرداده ول نمیکنه اخه چرا؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تو خیلی حساسی و اون خوبتو میخواد ولیی اگه حس خوبی کنارش نمیگیری ازش فاصله بگیر

نمیدونم شاید میگم که اصلا به هیچکس دیگ اعتماد ندارم نامزدم ک مثل چشمام‌بهش اعتماد داشتم خیانت کرد بهم ضربه زد رفت صمیمی ترین دوستم ک دختر داییم بود با مامانش کل رازای زندگیمو فاش کردن و ابرومو بردن و.....