بی جواب نمیمونه عزیزم خدا جای حق نشسته تاوان دل شکستتون رو میگیرین ولی خب ارزوی مرگ نکنید کلا نف ...
نمیخواهم چیزیش بشه ک وبال خودم بشه میخوام بمیره ک ی چندسال راحت زندگی کنم بعد بمیرم .هیچی از زندگی نفهمیدم .حداقل بچمو با آرامش بزرگ کنم ن با وحشی گری و هار بازیهای ی شیر خر خورده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش شوهر من فقط بیمار بود و بهم خیانت نمیکرد بخدا مثله پروانه دورش میچرخیدم
من دیگه ب جایی رسیدم میگم بخوره تو سرش خیانتاش فقط دست از سرم برداره هرروز مخ منو نخوره بزاره دودقه آرامش داشته باشم چپو راست فحش میده کتک میزند تا حد مرگ فشارمو میبره بالا مریضم کرده بخدا گریمو در میاره دوباره میگیره کلی کتک میزنه ک حق گریه ندارم مثل حیوونای روانی میشینه جلوم بریز زر میکنه و ب زور میگه جواب حرفامو بده و باید همون چیزی ک تو ذهنشه جوابشو بدی یذره جوابت کلمه ای اینور اونور باشه مثل سگ کتک میزند هرکاری میکنی ی نیست و قصدی ب کارت و رفتارات میچسبونه دیگه رواااانی شدم نمیکشم همش بحث و جدال منو کرده عروسک خیمه شب بازی روانیم کردی مریضم کرده سیر شدم از زندگی
یه زمانی تصمیم گرفتم منم بهش خیانت کنم اما بدتر خودم زجر کشیدم نگاه بچم میکردم خجالت میکشیدم کاااااا ...
نه عزیزم اونی که خیانت میکنه یه آشغاله خودتا در حد اون پایین نیار در شان تو نیست که مثل اون باشی بسپار بخدا که خدا بهترین قاضیه از کجا متوحه خیانتش شدی