2777
2789
بی جواب نمیمونه عزیزم خدا جای حق نشسته تاوان دل شکستتون رو میگیرین ولی خب ارزوی مرگ نکنید کلا نف ...

کاش شوهر من فقط بیمار بود و بهم خیانت نمیکرد بخدا مثله پروانه دورش میچرخیدم

بی جواب نمیمونه عزیزم خدا جای حق نشسته تاوان دل شکستتون رو میگیرین ولی خب ارزوی مرگ نکنید کلا نف ...

نمیخواهم چیزیش بشه ک وبال خودم بشه می‌خوام بمیره ک ی چندسال راحت زندگی کنم بعد بمیرم .هیچی از زندگی نفهمیدم .حداقل بچمو با آرامش بزرگ کنم ن با وحشی گری و هار بازیهای ی شیر خر خورده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از دعای قشنگت عزیزدلم❤💐 اره واقعا حیف از جوونیش😢😞 کاش من جاش بودم😞 کاش خوب بشه من دردش ...

خوب میشه عزیزم خدا بزرگه توکلت ب اون باشه خدا به خودتم سلامتی بده اجرت پیش خدا محفوظه 

الهی ک خدا به راه راست هدایتش کنه عزیزم...

حق دارین واقعا

ولی خواهش میکنم نفرین نکنید...

اگر خواستین فقط بگین خدایا خودت هدایتش کن خودت نجاتمون بده 

جملات منفی بکار نبر عزیزدلم

الهی ک ایندتون روشن باشه و غرق در خوشبختی بشی عزیزم 

من دیگه ب جایی رسیدم میگم بخوره تو سرش خیانتاش فقط دست از سرم برداره هرروز مخ منو نخوره بزاره دودقه آرامش داشته باشم چپو راست فحش میده کتک می‌زند تا حد مرگ فشارمو می‌بره بالا مریضم کرده بخدا گریمو در میاره دوباره میگیره کلی کتک می‌زنه ک حق گریه ندارم مثل حیوونای روانی میشینه جلوم بریز زر می‌کنه و ب زور میگه جواب حرفامو بده و باید همون چیزی ک تو ذهنشه جوابشو بدی یذره جوابت کلمه ای اینور اونور باشه مثل سگ کتک می‌زند هرکاری میکنی ی نیست و قصدی ب کارت و رفتارات میچسبونه دیگه رواااانی شدم نمی‌کشم همش بحث و جدال منو کرده عروسک خیمه شب بازی روانیم کردی مریضم کرده سیر شدم از زندگی

یه زمانی تصمیم گرفتم منم بهش خیانت کنم اما بدتر خودم زجر کشیدم نگاه بچم میکردم خجالت میکشیدم کاااااا ...

نه عزیزم اونی که خیانت میکنه یه آشغاله خودتا در حد اون پایین نیار در شان تو نیست که مثل اون باشی بسپار بخدا که خدا بهترین قاضیه از کجا متوحه خیانتش شدی

نه عزیزم اونی که خیانت میکنه یه آشغاله خودتا در حد اون پایین نیار در شان تو نیست که مثل اون باشی بسپ ...

ی زمانی خیانتاشون یواشکی بود الان دیگه لازم نیست بفهمی علنی و عادی خیانت میکنن ک ببخشید خرمش غلامم با اون خریش میفهمه

الهی ک خدا به راه راست هدایتش کنه عزیزم... حق دارین واقعا ولی خواهش میکنم نفرین نکنید... اگر خواس ...

عزیزم دل وقتی بشکنه تمومه دیگه هیچی درستش نمیکنه شاید گهگاه مرهمی برای زخمش پیدا بشه ولی جای زخمش میمونه 

عزیزم دل وقتی بشکنه تمومه دیگه هیچی درستش نمیکنه شاید گهگاه مرهمی برای زخمش پیدا بشه ولی جای زخمش می ...

درسته لزیزم

خدا توی دلهای شکسته س

مطمئن باش اینجوری نمیمونه...

الهی ک از این به بعدتون عالی باشه

درسته لزیزم خدا توی دلهای شکسته س مطمئن باش اینجوری نمیمونه... الهی ک از این به بعدتون عالی باشه

همچنین برای شما،،،،فقط برام دعا کن صبح نشه ،،خواستم احمقانس ولی واقعا بهترین شب زندگیمه