ن عزیزم بعضیا عادت دارن شدن خاک انداز تاپیکا میرن یجوری با لحن بد صحبت میکنن انگار ارث باباشونو میخوان.همین خانوم خودش رفته بوده محضر جداشه از شوهرش نشده دوباره برگشته اونوقت اومده راجب من نظر میده میگه بهونشونه ک طلاق نگیرن خب تو ک تا محضرم رفتی چرا نگرفتی؟از بدقولی های و دوروغای شوهرش عاصی شده اونوقت میاد میگه من تو سری خور نیستم تو بزدل و ترسویی رفته از داداشش پول قرض کرده واسه شوهرش اشکش درومده نمیتونه پس بگیره بعد میگه هنوز دنیا شهر هرت نشده من اجازه نمیدم کسی باهام کاری کنه زن قوی ام😂
من اگه جدا نشدم و تاحالا سمت طلاق نرفتم خب شرایطمو میدونم از اول فکر اخرشو میکنم پانمیشم برم دنبال طلاق آخرم برگردم طلاق نگیرم بعد شوهرم پروتر بشه و ازین ک هست بدتر بشه و مشکلات جدید ب مشکلاتم اضافه بشه خودم شرایط زندگیمو میدونم اون خانوم حتی عقل نداشت اینو بفهمه اومده بود با عقده هاش میخواست جوگیر بازیاشو یاد من بده .من فقط بخاطر مدل حرف زدنش مطمعن شدم خیلی بدبخته بعد رفتم تاپیکاشو دیدم مهر تایید شد ی آدم سالم نمیاد این مدلی صحبت کنه این خانوم کلی سرشار از عقده و حسرت بود و در عین حال ب زور میخواست بگه من قوی ام