2777
2789
ایشالله خدا کمکت کنه خیلی وقیح و بدبختی ک ب این درجه از خاری رسیدی

مرمر جان چرا ناراحت شدی ما همه هم جنسیم و صد در صد برات ناراحتیم اون خانمم برات ناراحت شد که این حرفارو زد منظوری نداشت بنده خدا میخواست بگه این وضع و تحمل نکن ،،،،خدا به هممون کمک کنه دلم برا خودم برای شما برای اون خانم که میگه شوهرم برگشته گفته با یه زن دیگه ای بوده لعنت به هر چی مرده کثیف و بدذاته

مرمر جان چرا ناراحت شدی ما همه هم جنسیم و صد در صد برات ناراحتیم اون خانمم برات ناراحت شد که این حرف ...

ن عزیزم بعضیا عادت دارن شدن خاک انداز تاپیکا میرن یجوری با لحن بد صحبت میکنن انگار ارث باباشونو می‌خوان.همین خانوم خودش رفته بوده محضر جداشه از شوهرش نشده دوباره برگشته اونوقت اومده راجب من نظر میده میگه بهونشونه ک طلاق نگیرن خب تو ک تا محضرم رفتی چرا نگرفتی؟از بدقولی های و دوروغای شوهرش عاصی شده اونوقت میاد میگه من تو سری خور نیستم تو بزدل و ترسویی رفته از داداشش پول قرض کرده واسه شوهرش اشکش درومده نمیتونه پس بگیره بعد میگه هنوز دنیا شهر هرت نشده من اجازه نمیدم کسی باهام کاری کنه زن  قوی ام😂

من اگه جدا نشدم و تاحالا سمت طلاق نرفتم خب شرایطمو می‌دونم از اول فکر اخرشو میکنم پانمیشم برم دنبال طلاق آخرم برگردم طلاق نگیرم بعد شوهرم پروتر بشه و ازین ک هست بدتر بشه و مشکلات جدید ب مشکلاتم اضافه بشه خودم شرایط زندگیمو می‌دونم اون خانوم حتی عقل نداشت اینو بفهمه اومده بود با عقده هاش میخواست جوگیر بازیاشو یاد من بده .من فقط بخاطر مدل حرف زدنش مطمعن شدم خیلی بدبخته بعد رفتم تاپیکاشو دیدم مهر تایید شد ی آدم سالم نمیاد این مدلی صحبت کنه این خانوم کلی سرشار از عقده و حسرت بود و در عین حال ب زور میخواست بگه من قوی ام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم ایشالله خدا ب دل صافت نگاه کن هرچی میخوای هزار برابر بهترشو بهت بده🌹🌹🌹🌹 ن والا یکم غ ...

اخی چقدر سخت چقدر بد چه غم انگیز😭😭😭

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
کلا چیزی ک من فهمیدم با کسی ک خیلی نزدیکه اینطوریه.اونموقع ک دوست بودیم ب مادر و خواهرش نزدیک بوده ب ...

الهی بمیرم برات گیر چه ادمی افتادی😭

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
الهی بمیرم برات گیر چه ادمی افتادی😭

دور از جون گلم این چ حرفیه خدانکنه 🌹🌹🌹

بعضی وقتا دیر ب دیر یکم خوب میشه منم آروم میشم بقیه روزاشم تحمل میکنم ولی بعضی روزا انگار دودستی گرفتت میخواد خفت کنه نمیتونی تکون بخوری اون وقتا دیگه من واقعا سر ریز میشم و نمی‌کشم ولی خب خدا بزرگه شاید بچه بدنیا بیاد خجالت بکشه از کاراش .شاید ازین بحرانی مالی در بیام بهتر بشه آرومتر بشه.تحت نظر دکتره شاید دوره ترکش کامل بشه آرومتر بشه انشالله خدا کمک کنه این دوره بگذره 

اخی چقدر سخت چقدر بد چه غم انگیز😭😭😭

غصه نخور عزیزم خوب نیست آدم زیاد غصه بخوره واسه زندگی دیگران من ی مدت اینطوری بودم مشکل روحی گرفته بودم هرکسی ی مدل زندگی داره اینم تقدیر من بوده ولی چون قبلا خوب بود امیدوارم آرامش ب زندگیم برگرده و این مقطعی باشه

دور از جون گلم این چ حرفیه خدانکنه 🌹🌹🌹 بعضی وقتا دیر ب دیر یکم خوب میشه منم آروم میشم بقیه روزاش ...

انشاالله خدابه حق به امام حسین اوضاع زندگیتو درست کنه خواهر اسمتو بهم بگو دعات کنم سرنمازام اگه خداقابلم بدونه

غصه نخور عزیزم خوب نیست آدم زیاد غصه بخوره واسه زندگی دیگران من ی مدت اینطوری بودم مشکل روحی گرفته ب ...

دلم میسوزه دست خودم نیست گناه داری

امیدوارم خداخودش زودتر این بحران تموم کنه برات دیگه زندگیت سراسر تااخر عمرت خوشی خوشی خوشی و ارامش باشه مواظب خودت و تودلیت خیلی باش خدا به زندگیت ارامش بده الهی امین

ن عزیزم بعضیا عادت دارن شدن خاک انداز تاپیکا میرن یجوری با لحن بد صحبت میکنن انگار ارث باباشونو می‌خ ...

چی بگم عزیزم شماهم حق دارین واقعا کسی از زندگی کسی خبر نداره اینجا ما فقط حرفامونو میزنیم دیگه خدا میدونه کی چه شرایطی داره ،،،خداکنه هیچ زنی زندگی به کامش تلخ نشه منم الان کلا از هر لحاظ فکر کنی شوهر عوضیم تحقیرم میکنه ولی راه طلاق ندارم نه خونه دارم نه پول خونه پدرمم برم بعد دو روز پسم میفرستن ،،،همین امروز برادرم شنیده بود رابطمون شکراب شده از ترس اینکه برنگردم خونه پدرم زنگ زده به شوهرم گفته خواهرم غلط کرده هر چی گفته لطفا برگرد خونه پیششون،،،،متاسفانه تو جامعه ای که نه خونه داشته باشی نه پول نه پشتوانه چی از دستم برمیاد بارها پیجو کار شدم ولی متاسفانه تو جایی که من زندگی میکنم کار درستی گیر نمیاد

غصه نخور عزیزم خوب نیست آدم زیاد غصه بخوره واسه زندگی دیگران من ی مدت اینطوری بودم مشکل روحی گرفته ب ...

به امید خدا دوباره به ارامش میرسی انشااله با به دنیا اومدن نی نی کوچولو اوضاع بهتر میشه