2777
2789

همه‌چیز تا وقتی خوب بود که ازدواج نکرده بودیم بعد از اینکه ازدواج کردیم خیلی آدم مزخرفی شد الان حامله هستم داریم خونمون می‌سازیم خانوادش دارن اذیت میکنن دارن بهمون زور میگن پولمونو میگیرن ازمون بهش میگم تکلیف منو مشخص کن جواب نمیده اذیت می‌کنه براش مهم نیست گیر افتادم تو یه شهر غریب چیکار کنم برم بچه رو سقط کنم بعد طلاق بگیرم؟ واقعا دیگه نمی‌خوام ادامه بدم یا برم خودمو از جایی بندازم هم من هم بچم راحت بشیم

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان مشکل اصلی همسرت چیه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

خیلی دارم عذاب میکشم خیلی خیلی زیاد دلم نمیخواد این بچه رو بدنیا بیارم تو این زندگی از طرفی خانوادم قبول نمیکنن طلاق بگیرم برم اونجا همش سرم منت میزارن که خودت انتخاب کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مشکل اصلی همسرت چیه

تو عقد حامله شدم الان یک ماه عروسیمونو گرفتیم تو یه اتاق زندگی میکنیم بهش میگم تکلیف منو برای خونه مشخص کن همه پولارو ازش میگیرن هیچی بهشون نمیگه بهش میگم بیا بریم شهر ما پیش خانواده من قبول نمیکنه نمیتونم باهاش حرف بزنم داد و بیداد می‌کنه انگار اصلا هیچ مسولیتی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو عقد حامله شدم الان یک ماه عروسیمونو گرفتیم تو یه اتاق زندگی میکنیم بهش میگم تکلیف منو برای خونه م ...

ب آرومی بگو شاید تو فشاره

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ب آرومی بگو شاید تو فشاره

همش میپیچونه همش میپیچونه خیلی خسته شدم ازش خیلی خیلی اشتباه کردم که انتخابش کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نباید تو عقد حامله میشدی تا شناختت ازش کامل نشده بود اشتباه بود ولی کاریه که شده سقط گناهه

بخدا خیلی پیشگیری کردم احمق بودم خیلی احمق بودم خرم میکرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون بچه اگه بدنیا بیاد بدبخت میشه با همچین پدری با همچین خانواده ای

اگه جای من بودی چیکار میکردی من سه سال تو ی اتاق خونه پدرم زندگی میکردم و کلیم طعنه میسنیدم از اینو اون

فکر نمیکنی این چیزا ارزش نداره ک بخاطرشون زندگیتو ب کام خودت و بچه و همسرت تلخ کنی؟!

اگه جای من بودی چیکار میکردی من سه سال تو ی اتاق خونه پدرم زندگی میکردم و کلیم طعنه میسنیدم از اینو ...

وقتی تو عقد جلوگیری نکردی الان وظیفته ب عنوان ی مادر که بچتو بدنیاش بیاری و پای کارت وایسی تموم تلاشتم بکنی که آینده اش رو بسازی نه اینکه نقشه قتلشو بکشی اونم ب خاطر چی ؟ ی خونه؟ گور بابای خونه و قوم شوهر تو وقتی بارداری به جز خدا و بچت ب هیچکسی نیازی نداری برای حال خوبت 

کلی ادم منتظر و چشم ب راهن که کی صاحب اولاد بشن اونوقت تو قدر نعمتی ک خدا لطف کرده وبهت داده رو نمیدونی که هیچ میخوای با به قتل رسوندنش در برکت و رحمت خدا تو زندگی رو ب روی خودت ببندی! 

بپرس همینجا از کسایی که از قصد بچه شون رو سقط کردن ببین همشون بلا استثنا پشیمونن و بعد از سقط آدم سابق نشدن!

ببخشیدا انقدر لحنم تنده ولی میبینم احتیاج داری یکی با تند حرف زدن تو رو ب خودت بیاره 

الان نه وقت خونه است 

نه زمان جداشدن 

بعدم تو الان بارداری هورموناتم بهم ریختن شاید بخاطر همین انقدر حالت بده و فکر جدایی افتادی

بزار بچت بسلامتی بدنیا بیاد بعد تا اونموقع شاید همسرتم ب فکر خونه ی مستقلی شد