2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگه ب جایی رسیدم میگم بخوره تو سرش خیانتاش فقط دست از سرم برداره هرروز مخ منو نخوره بزاره دودقه ...

خدا ازش نگذره روانیه که کسی را نداری کمکت کنه از این اوضاع نجاتت بده حداقل وقتی کتک میزنه شکایت کن

خدا هدایتش کنه الهی یه روزی بیاد ب پات بیوفته و طلب ببخش کنه 

کیه ک ببخشه 😔بیاد جونیمو تک تک روزامو برگردونه احساس رفتم و شادابی گذشتمو خوش بینی سابقمو دل صاف قبلمو بهم برگردونه ی قرص آلزایمر بهم بده بعد بیفته ب پام بگه ببخشید

خدا ازش نگذره روانیه که کسی را نداری کمکت کنه از این اوضاع نجاتت بده حداقل وقتی کتک میزنه شکایت کن

کسی ک جانی باشه ن میشه طلاق گرفت ن میشه شکایت کرد ن میشه جایی پناه برد فقط باید بسوزی تا بمیری چون هرکاری کنی بوی خون میده 

خدا هدایتش کنه الهی یه روزی بیاد ب پات بیوفته و طلب ببخش کنه 

فدات شم خیانت با بخشش ؟؟؟؟؟؟من اگه چشمو درمیاورد با کتک بعدش میگفت ببخشید به والله میبخشیدمش ولی خیانت هیچوقت از دل یه زن پاک نمیشه شاید به رو خودش نیاره ولی همیشه زجرت میده پیش خودت میگی با دختره چی گفت چیکار کرد و یاد دل سوختت و رویایی که شب اول ازدواجت باهاش ساختی میفتی که چی فکر کردم چی شد

کیه ک ببخشه 😔بیاد جونیمو تک تک روزامو برگردونه احساس رفتم و شادابی گذشتمو خوش بینی سابقمو دل صاف قب ...

عزیزم الهی بخق این روز عرفه خدا ب بهترین شکل زندگیت را بسازه که غرق خوشی باشی بعد هر سختی آسونیه این وعده خداست و خدا هیچوقت خلف وعده نمیکنه

فدات شم خیانت با بخشش ؟؟؟؟؟؟من اگه چشمو درمیاورد با کتک بعدش میگفت ببخشید به والله میبخشیدمش ولی خیا ...

نه عزیزم میدونم حق داری نباید هم ببخشی ولی خار شدنش پشیمون شدنش را ببینی خدا مجازات اون زنی که باهاشه را هم نشونت بده فقط یه آب روی آتیشه