2777
2789

واقعا خسته شدم پسرم کلاس اوله توی همین یکماهه پدرم دراومده انقدر نقاشی کشیدم و کاردستی درست کردم هر روزم باید برم بیرون یه چیزی بخرم  امروزم گفتن بسم الله زیبا بکشید تزیین کنید خوب من خطم خوب نیست باید برم بیرون پیرینت بگیرم دیگه بریدم 

فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی غصت میگیره وقتی میدونی و میبینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اسباب بازی ک ما درست میکنیم ب چ درد بچه میخوره

همینو بگو تازه جشناشون به کنار سر اونم کلی دردسر داریم

اینا رو از بچه میخوان یا مستقیم میگن مادر بنویسه؟

پرینت نگیر خلاقیت به خرج بده. مثلا با گلهای ریز یا قلبهای رنگی بکش

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دقیقا .قبلنا بچه ها فقط مدرسه میرفتن و درس می‌خوندن الان مادرا هم پا به پا بچه ها درس میخونن و کار ا ...

دقیقا یبار دیگه باید دیپلم بگیریم با بچه هامون

دقیقا یبار دیگه باید دیپلم بگیریم با بچه هامون

من یبار خودم گرفتم یبار با پسرم البته سر پسرم این کارا زیاد نبود حالا با دخترم یکی دیگه هم دارم چند سال دیگه با اون .بستمه به خدا فول شدم 

اینا رو از بچه میخوان یا مستقیم میگن مادر بنویسه؟پرینت نگیر خلاقیت به خرج بده. مثلا با گلهای ریز یا ...

خوب بچه کلاس اولی هنوز سواد نداره که بسم الله الرحمن الرحیم بنویسه مادرا باید بنویسن

وااقعااااا حق میگی 

بخدا خوشبحال مادرای ما بود

یادشون میرفت ما کلاس چندمیم

اصلا کاری به ما نداشتن 

بقران من دخترم مدرسش شروع میشه استرس و ضعف اعصاب منم شروع میشه 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩