2777
2789
عنوان

بیایید

192 بازدید | 24 پست

چرا هیچکی منو آدم حساب نمیکنه

با هرکی ک صحبت میکنم یا جوابمو نمیده یا هم حرفمو قطع میکنه یه چیزی میگه اصلا اعتماد بنفس ندارم 

یکی از همکلاسیام تو دانشگاه جلو همه بهم گفت این  توسری خوره نمیتونه از حق خودش دفاع کنه 

منم فقط سکوت کردم چیکار کنم من همش رو حالت سکوتم چیکار کنم که جدیم بگیرن هر حرفی رو جرعت نکنن بهم بزنن آخه هرچیز بدی ک بهم میگن من رو سکوتم هیچی نمیگم فقط میسپارم بخدا 

یه راهنمایی کنید بگید من چیکار کنم چی جوابشون بدم 

مگه خداوندبه توزبون ودست وپاوچنگ ودندون وعقل نداده

هرچیزی روکه خداگردن نمیگیره

مثل من باش

طرف روقبل حرف زدن گازمیگیرم😁😂🤣🤣

کلی حرفشون قبل زدن به من بالاوپایین میکنندبعدمیگن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی ادب و گستاخن بعضی ها.

خودت اهمیت خودت رو درک کن

تو نیاز به تایید خودت داری در وهله ی اول.

ورژن منحصربفردی. خودت باش‌و لذت ببر.

لازم نیست دور ادم هایی بگردی که احترام بلد نیستن.

آره واقعا

آره واقعا؟!

الان خوشحال شدی😁😂🤣🤣

دختر۹۹٪مردم جامعه روبایدپس بی ادب بدونی وباهمه قهرباشی

بندگان خدابراش عزیزن

توخوبی روبهشون یادبده

البته گازگرفتن روهم یادبگیروتمرین کن😁😂🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
آره واقعا؟! الان خوشحال شدی😁😂🤣🤣 دختر۹۹٪مردم جامعه روبایدپس بی ادب بدونی وباهمه قهرباشی ...

نمیدونم والا داغونم از اینکه نمیتونم از حق خودم دفاع کنم 

یکم یادم بده 

خب مرحله اول گاز گرفتن 

بعدش چی😂

اخه چی بگم که طرف از حرفش پشیمون شه شما یه چیز بگید من چی بگم

بستگي به موقعییت و بحثی که میشه داره... تو جمع اظهار نظر کن، اطلاعاتت رو بالا ببر که صاحب نظر باشی، و قاطع و محکم و با نگاه کردن به چشمای طرف مقابلت صحبت کن،همراه با کمی لبخند

مثلا در قبال  « تو سری خوره و....» ‌‌: درست صحبت کن لطفا، من سنجیده صحبت کردن رو به زیاده گویی ترجیح میدم