2777
2789

درود و وقت بخیر 

دانشجو هستم ۲۰ سالمه یه کار شاید اشتباهی که انجام دادم این بود که حدود یکی دو ساعت پروفایل تلگرامم را باز گذاشتم ( عکس خودم بود اما نه عکس بد! با حجاب بودم) یه آقای ۲۶ ساله پیام داد که من شما رو دیدم و خوشم اومده من هم فوری رفتم پروفایلم را بستم و تغییرش دادم. بهش گفتم حقیقتا من اهل دوستی نیستم ، گفتش که دوستی به قصد جدی ، من محلش ندادم ( چون از این مورد ها از تو گروه دانشگاه زیاد میاد توی پی وی خانم ها دانشجو های خانم دیگه صداشون دراومده از این همه مزاحمت) خلاصه بحث کشید به اینجا که گفتم بهش شما حتی یه پروفایل یا بیوی واقعی نداری و من آشنایی مجازی رو اصلا نمی تونم درک کنم و اهل بیرون رفتن و قرار گذاشتن و عکس فرستادن هم نیستم! ( تو بیو زده بود ۲۹ سال) گفت چه سخت گیر ، بیوم الکیه و رفت یه پروفایل واسه خودش گذاشت( انگار عکس خودشه) و گفت بلاخره باید از یه جا شروع کنی من واسه کسی که ازش خوشم اومده کم نمی گذارم ( معلوم نیست تا حالا با چندتا بوده )، گفتم درست اما نه مجازی بذار هر وقت شرایطش رو داشتی و موقعش شد تو واقعیت رسمی برو جلو و لطفاً دیگه به من پیام نده ، نوشت شرایطش رو دارم هر چی داشتم دادم خونه گرفتم همش زندگیم شده کار و برگشتن به خونه! ولی باید با شرایطم کنار بیای الان کار دارم! بیا با هم آشنا بشیم قول میدم پشیمون نمیشی . گفتم مگه من قبول کردم که میگی باید کنار بیای! خلاصه هر چی میگم نه حرف تو کله اش نمی ره! میگه اگه از اخلاق هم خوشمون اومد میام جلو.

چیکار کنم ول کن نیست هی پیام میده؟!

که با این درد اگر در بند درمانند، درمانند   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا یک پیام کپی شده دارن برا همه دخترا میفرستنش جدی نگیر

رفیق نامردم منو نشناخت از گروه دانشگاه بهم پیام داد گف من شمارو دیدم عاشقتونم فلان من درجا بلاکش کردم و

شات دادم ب نامردم براش فذستاد گف چرا رفتی پی وی عسل

گف بابا یک پیام کپی شده برا پونزده نفر فرستادم ببخشید نمیدونستم عسل نامرد توعه😂🤦‍♀️

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

اینا یک پیام کپی شده دارن برا همه دخترا میفرستنش جدی نگیر رفیق نامردم منو نشناخت از گروه دانشگاه به ...

آره بابا 

می دونم یه پیام که می گذاری تو گروه دانشگاه سرازیر میشن تو پیوی

که با این درد اگر در بند درمانند، درمانند   
آره بابا  می دونم یه پیام که می گذاری تو گروه دانشگاه سرازیر میشن تو پیوی

والا من پبامم ندادم ففط پروفم باز بود عکس خودم بود

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور