2777
2789

سلام من دیشب نصفه شب تاپیک زدم کسی زیاد نیومد الانم اومدم دیدم تاپیک ترکیده واسه همین از اول تعریف میکنم توروخدا راهنماییم کنید خواهرانه.گزارش هم نزنید چون واقعا ذهنم درگیره به راهنمایی تون نیاز دارم. من با یه اقا پسری الان حدود ۳ ماهه ارتباط داریم که از قبل هم به واسطه رابطه ی خانوادگی و فامیلی بیشتر از ۲۰ سال همدیگه رو می‌شناختیم اما ۳ ماهه باهم دوستیم. من همیشه عاشقش بودم و اتفاقا خودمم از اول ابراز علاقه کردم که ارتباط مون شروع شد . این پسر از نظر اخلاقی رفتاری بنظرم عالی و همه چی تموم و با شخصیته. ایشون ماشین نداره اما من ماشین دارم بخاطر همین همیشه من میرم دنبالش که باهم بریم بیرون و دور بزنیم و آخرشم میرسونمش خونه. اما ایشون گاهی به شوخی از رانندگیم ایراد میگرفت البته میدونم قصدش تخریب و بی احترامی نبود اما من ناراحت می‌شدم مثلا میگفت چرا راهنما نمیزنی چرا اینجوری پارک میکنی ، تریلی رو جابجا کن دیگه و... خلاصه چند شب پیشم که بیرون بودم بازم از این حرفا زد من ناراحت شدم و یکم باهم حرفمون شد، تا رسیدیم به همون جایی که لازم بود پیاده شیم که بشینیم رو صندلی تو پارک، من شوخی شوخی تو ماشین بهش گفتم برو پایین ببینم یا پیاده شو ، دقیق یادم نیست. اما ایشون ناراحت شد . من بخدا شوخی شوخی گفته‌بودم. خلاصه خواستم از دلش در بیارم اما اصلا نشد. منم بهش گفتم خب  من ناراحت بودم که از رانندگیم ایراد گرفتی و اعتماد ب نفسم آوردی پایین اونم گفت بخاطر سلامتیت گفته و چون نگرانم بود و براش مهم بود بهم تذکر داد و اتفاقا گفت ب رانندگیم اعتماد داره و راننده خوبیم اما باید بیشتر مواظب باشم. منم بهش گفتم میدونم واسه خودم میگی و معذرت می‌خوام اما اون گفت چون دلش نمیخواد منو ناراحت کنه بهتر دیگه نرم دنبالش تا باهم توی یک ماشین نباشیم تا خدایی نکرده از دهنش در نره تذکر بده و من ناراحت بشم..

میگه دیگه با اسنپ میاد، من قبول نکردم اما اون اصرار داره.‌بعدشم گفت اگر میخوام چندروز میتونیم باهم در ارتباط نباشیم که من راجب این موضوع بیشتر فکر کنم که من مخالفت کردم چون عاشقشم برام سخته نبودنش.الان خیلی حالم بده حس میکنم همه چیو خراب کردم همه تصورات خوبی که به من داشت اخه مبگفت تو انگار نمیخوای کسب نگرانت باشه و شخصیتت طوریه ک میخوای خودت تجربه کنی و باشه دبگه هیچوقت نگرانت نمیشم. در صورتیکه قبلا میگفت تو برام فرق داری اما الان اگ نگرانمم نشه منم میشم واسش مثل بقیه خب! خیلی قلبم تند میزنه من دوسش دارم نمیخوام از دستش بدم.چیکار کنم .....بقیه رو تو کامنتا جواب میدم بخونید.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تذکر دادن برا اینکه طرف حواسش باشه ،یبار دوبار بسع....بیشتر ک بشع ادم بهش برمیخوره..

خب وقتی توضیح دادی ک حرفت جدی نبوده نباید ناراحت باشع دیگع

مردا همینن همیشع تذکر میدن یادآوری میکنن‌‌..من خودم چه برا نگهداری بچه چه مسئله ای دیگه،،تا جایی ک میشه طاقت میارم دیگع یجا میگم اینقد تذکر نده خودم مواظب هسم

تذکر دادن برا اینکه طرف حواسش باشه ،یبار دوبار بسع....بیشتر ک بشع ادم بهش برمیخوره.. خب وقتی توضیح ...

من یعنی الکی حساس شدم و نباید ناراحت می‌شدم؟؟

وای خیلی ناراحتم چند روز دیگه هم قراره بازم همو ببینیم و درموردش باز حرف بزنیم ولی تا اون موقع من میمیرم. خیلی دوسش دارم اما الان از همین دلخوریم

گفت ازم انتظار داشت منطقی تر برخورد کنم

اگه تذکراتش با ادبیات درست و یا از رو شوخی بوده و شما ناراحت شدی هر پسری باشه از شما می‌ترسه.  میگه بعدا بریم سر زندگی مون هی میخواد زود بهش بربخوره. شما که تذکر میده برای رانندگی ت بهت بر میخوره چرا میگی پیاده شو؟ خب اونم حق داره بهش بربخوره

اگه تذکراتش با ادبیات درست و یا از رو شوخی بوده و شما ناراحت شدی هر پسری باشه از شما می‌ترسه.   ...

اصلا ازدواجی نیست ایشون ، منم برام مهم نیست ازدواج ، فقط میخوام کنارش باشم. 

ادبیاتش در همین حد بود که گفتم

من نگفتم پیاده شو که پرتش کنم بیرون که

خودمم داشتم پیاده می‌شدم که بریم پارک 

بخدا ب شوخی گفتم ولی اون جدی گرفت

اصلا ازدواجی نیست ایشون ، منم برام مهم نیست ازدواج ، فقط میخوام کنارش باشم.  ادبیاتش در همین ح ...

کلا افرادی که زود ناراحت میشن و هر کسی نمی تونه باهاشون دم خور بشه. باید رو خودت کار کنی . اگه هم ناراحت میشی با خنده و شوخی جواب بدی . 

مردا اصولا نمیتونن با زنی که از لحاظ مالی ازشون قوی تره کنار بیان

البته این فرض صد در صدی نیست

اما به شدت حسادت میکنن

این جوری میگفته ماشین رو بدی دستش

اگه بدی هم صاحب میشه و همیشه از توقع میکنه

بذار بره دنبال زندگیش

به درد تو نمیخوره

اصلا ازدواجی نیست ایشون ، منم برام مهم نیست ازدواج ، فقط میخوام کنارش باشم.  ادبیاتش در همین ح ...

شاید هم  واقعا باید تو رانندگی ت بیشتر احتیاط کنی . یعنی ایرادهایی که گرفته درست نبوده؟ 

کلا افرادی که زود ناراحت میشن و هر کسی نمی تونه باهاشون دم خور بشه. باید رو خودت کار کنی . اگه هم نا ...

هر دو مون آدم های حساس و زود رنجی هستیم.

نمیدونم چیکار کنم حالا که جبران بشه 

خیلی ناراحتم 

من۲۶ اون ۳۳ اره همیشه من میرم دنبالش و میریم دور دور یا پارک 

دور دور یا پارک مناسب این سن و سال نیست

شاید فهمیده زیادی دوسش داری و داره اذیتت میکنه

ولی اگه پسری بخوادت هرررطور شده میاد سراغت

گیر دادنش هم شاید واسه اینه اعتمادبه نفس نداره که بغل راننده میشینه واسه همین گیر میده به رانندگیت.

در کل گریه هاتو کن و بزار زمان بگذره ولی پا پیش نزار.

مردا اصولا نمیتونن با زنی که از لحاظ مالی ازشون قوی تره کنار بیان البته این فرض صد در صدی نیست اما ...

نه اتفاقا هیچ تمایلی به رانندگی نداره 

گواهینامه هم نداره،  من از خدامه بشینه پشت فرمون هزار بار هم بهش گفتم خودت رانندگی کن ولی قبول نمیکنه  با اینکه مطمئنم خیلی بلده رانندگی اما بخاطر اینکه مسئولیت پذیره نمیخواد بشینه و میگه خودشش میاد که من با اعتماد ب نفس رانندگی میکنم. 

وای ن اصلا همچین آدمی نیست منم جونم در میره براش خیلی دوسش دارم فقط نمیدونم چه کنم از دلش در بیاد