2777
2789
وای اتفاقا منم اینجوری کردن دو ماه بازیم دادن آخرش گفتن آقا پسرمون دودلع میگه قدش کوتاهه

همونجا قیدش رو بزن من خودم کوچیک نیستم ۲۹ سالمه اگه پسری بگه قد کوتاه فلانی بهمانی همونجا قیدش رو می زنم اون هیجی نشده عیب وایراد درمیاره بری زیر یک سقف ببین چی میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر شلوغش کردی عزیز ولش کن آدما حق انتخاب دارن، من مجرد که بودم دانشجو بودم به یه نفر معرفی شدم خیلی دلخواهم بود واسش دلم غش رفته بود بعد اون پسر منو دید نخواست گفت دماغش گنده س🤣🤣🤣

البته من با همون دماغ ازدواج بهتری کردم و ناگفته نمونه بعدا بینیمو عمل کردم😝

ولی تا مدتها به اون جریان خندیدیم و جوکمون شد... بهرحال همه که قرار نیست مارو بپسندن😉

بزن  عزیزم.ولی رو من جواب نمیده.ایشالا برای شما نتیجه بده😂😂

این حرفو نزن قربونت برم خودتو بسپار به خدا مطمئن باش قدرت دست خودشه ازش بخواه صلاهت رخ بده شاید با این پسر ازدواج میکردیو طلاق می گرفتی.... یادت باشه ازدواج نکردن بهتر از ازدواج بدکردنه ..اگه حضرت زهرا الان درست همین الان جای تو بود چیکار میکرد یه دختر ۳۵ ساله مجرد هیچی می نشست زندگیشو میکرد برای خودش هدف میزاشت وتوکلش به خدا بود 

مطمئنم توذاتت خیلی خوبه اسی فقط ایمانتو قوی کن و بسپار به خودش  .

این حرفا دلخوش کنیه.خدا اگه کسی برای من درنظر داشت ٣٥ سالم نمیشد

عزیزم این حرفو نزن .زن داداش من ۳۸ سالگی با برادرم آشنا شد و عقد کردن و الان ۳۹ سالشه ۲ ماهه حاملست‌‌‌.به خدا داداشم بهترین عروسیو براش گرفت.

هیچی براش کم نزاشت.

اصلا هم خوشگل نیست یه دماغ بیش از حد عقابی داشت داداشم به هزینه ی خودش براش عمل کرد .

فقط اینو بگم خدا باید برات بخواد همه چی جوره.

این زن داداشم خیلی توکلش به خدا زیاده.همینطوری هم تند و تند زندگیش در حال پیشرفته.

فقط از اون بالا سری خالصانه بخوا که آدم خوبی سر راهت بزاره

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
متوجه صحبت تون نشدم اصلا

ازدواج فقط رسیدن به رابطه جنسی نیست

قدیمی ها اینطور پیش رفتند واکثرا پشیمان هستند .

چون هر روز افسرده وپشیمان تر شدند

ثمره آن افکار عقده های بزرگترها شده واینکه بچه هاشون نمی خوان اون رابطه های اشتباه را دوباره تکرار کنند.

و سن ازدواج بالا رفته، کمال طلبی جانشینش شده.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

استارتر منم ۳۸ سالمه مجردم و اغلب عمرم هم سینگل بودم  

تو قراره استخدام بشی برات کلی موقعیت خوب پیش میاد بنظرم به خدا اعتماد کن ، فکر کن یه پسری یه جا منتظره تو رو ببینه و خوشبختت کنه! من به قسمت اعتقاد دارم ، تو این کارا تلاش نتیجه نمیده ، خدا باید بخواد حالا هرچقدرم زیبا و عالی باشی …  

و اون کسی که باید،،  تو رو واقعا زیبا میبینه 

عزیزم این حرفو نزن .زن داداش من ۳۸ سالگی با برادرم آشنا شد و عقد کردن و الان ۳۹ سالشه ۲ ماهه حاملست‌ ...

عزیزم انشاا.. که خوشبخت بشن.منم توکلم به خداست .

مطمئنم فقط باید خودش بخواد.

دیگه سپردم به خودش