2777
2789
استارتر منم ۳۸ سالمه مجردم و اغلب عمرم هم سینگل بودم   تو قراره استخدام بشی برات کلی موقعیت خو ...

بله عزیزم.درست میگی.

امیدوارم برای شما و همه دخترا خدا بهترین هارو رقم بزنه.

عزیزم انشاا.. که خوشبخت بشن.منم توکلم به خداست . مطمئنم فقط باید خودش بخواد. دیگه سپردم به خودش

آفرین باور کن ازخدا محکم تر و قوی تر پیدا نمیکنی از خدا همسری بخواه که به خودش نزدیکترت کنه 

حضرت علی(ع):از خدا همسری بخواهید که وقتی یاد خداکردید با شما همراهی کند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدی آخرین تاپیکمو بخون

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
استارتر به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدی آخرین تاپیکمو بخون

سلام عزیزم.بله شما رو یادمه.تاپیک صلوات .همون موقع تاپیکاتونو میخوندم ولی شروع نکردم متاسفانه.خیلی خسته ام.وسواس فکری دارم.نمیتونم .

اصلا دقت کردی کسایی که قیافه ندارن خیلی اعتماد به سقف دارن و روی کسایی که خوشگلن عیب و ایراد می‌ذارن ...

اره دقیقا اونا اعتماد به نفسشون بیشتره بعد دقت کردی اونایی که خودشون خوشگل هی ازت تعریف میکنن اره متاسفانه من ادم ارومیم نمیدونم چرا اون بحطه جواب نمیدم  بعدش تا سالها هی خودمو ازار میدم

اصلا چیزی که در نت و توی برنامه ها هست درست نیست و اینکه میگین بهترین اشرافیه نه و بدترین حادثه ساز ...

میشه به سوالم جواب بدید؟اسم مادر و پدرم به زبان ما مثله اسم خودشون درست تلفظ نمیشه این تلفظ باید لحاظ بشه یا همون اسم شناسنامه؟

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
بچه ها اون خواستگارم بود گفتم که یهو گفته استخاره گرفتم‌نه اومده   تو واتساپ استوری گذاشت ...

خودت چرا پاک نمی‌کنی ؟ بگی پاک کن نمیگه چرا خودت پاک نکردی ؟

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

خب اخه یهو وسط دانشگاه هیچی به ذهنم نمیرسید بگم 

اولش یه عذرخواهی میکردی بعد با عزیزم گفتن میگفتی من تو‌ کلاسم تو اولین فرصت مثلا تماس میگیرم

متاسفانه سنتی از سمت دختر یه خورده باید سمت پسر رو خر کنیم

بچه ها اون خواستگارم بود گفتم که یهو گفته استخاره گرفتم‌نه اومده تو واتساپ استوری گذاشتم برای عید ق ...

باور کن واسه منم‌پیش اومده گفتن استخاره

ولی استخاره بهانس

۵سال شده دقیقا ولی هنوز چشم به راهم

بارها استوری واتساپ گذاشتم ندید حتما پاک کرده

یه ماه پیش اتفاقی همو‌دیدیم من پیاده اون سواره 

هر دو‌ زل زده بودیم بهم. چشم‌ازم‌برنداشت

هنوز میخوام‌برگرده

باور کن واسه منم‌پیش اومده گفتن استخارهولی استخاره بهانس۵سال شده دقیقا ولی هنوز چشم به راهمبارها است ...

پنج سال اگه میخاست میومد اگه خواستگار خوب داری بخاطر اون از دست نده