2777
2789
وای اتفاقا منم اینجوری کردن دو ماه بازیم دادن آخرش گفتن آقا پسرمون دودلع میگه قدش کوتاهه

چقد دلم میخواست خودتو ببینم... خواستگارت یادمه همون یارو که عکسش دادی لاغر بود رو مبل نشسته بود؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اون نوعش ک با سوره انعام یا اونی که اخرش قسم میدی به دستای حضرت عباس؟  اره دقیقا..  ا ...

من دو نوعشو خوندم یکی اونکه قسم میدی و دو رکعت از نماز رو برای بعد از حاجت گرفتن گرو میذاری

یکی هم اونمی که چهار رکعت داره و تو هر رکعت بعد از حمد صدتا ذکر میگیم که خیلی ازش جواب گرفتم

انشالله حاجت شمام برآورده بشه. التماس دعا عزیزم

دقیقا درست می گید . یا اصلاً می تونست موضوع مو رو عنوان نکنه به معرف بگه خوشمون نیومد نه اینکه از ر ...

واقعا بعضیا خیلی بیشعورن رفتارش خیلی زشت و زننده بوده اینا خودشون دختر یا خواهر ندارن کسی باهاشون اینجوری برخورد کنه چرا فکر میکنن اومدن کالا بخرن !! یا خیلی برترن !

گلم همین استرس  همیشه کار رو خراب میکنه! مشخصه که خودت رو دوست نداری و این حست به خواستگارات م ...

بله.اعتماد به نفسم به شدت پایین اومده بخاطر سنم.نمیدونم .دیگه عقلم به جایی قد نمیده😭

باور کن منم همین طور .. هم این که شما میگی هم اینکه اون موقع ها که نماز میخوندم اصلا خیالم از همه چی ...

واااای دقیقا منم یکم بی معرفت شدم. حس میکنم خدا میگه تا حاجتشو گرفت منو رها کرد. انشالله خودش دستمونو بگیره دوباره برگردیم سمتش که هیچ راهی راست تر از این راه نیست

عزیزم این چه حرفیه من خواهرم ۴۰ سالشه ازبس شاد هست مابهش حسودی میکنیم میگه ازدواج که همه چی نیست&nbs ...

خیلی خوب که خانواده روشن فکری دارید ببخشید کسی مسخره اش نمی کن که مجرد برای ما ها بود می گفتن پیر دختر شده دور از جون شما😑و خواهرتون خب هر کس انتخاب داره چطوری زندگی کن دیگه

دیگه مهم نیستت.دلم برای خودم میسوزه.خیلی تنها و درمونده ام.بیچاره مامانم با هر خواستگاری کلی خوشحال ...

بهش بگو به دلم نبود یا اگه قرارنیست بعدا باهم روبه رو بشید یه عیبی هم بذار سرش که دیگه پیگیرش نشه

فقط 41 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!