2777
2789

کل مخارج شخصی خانم که زیادم هست(پوشاک و آرایشی و دکتر و دندون پزشک و....هدیه  به دوست و....)بده اگررررررم چیز،ی موند یه طلایی چیزی بگیره اینجوری کلی بار از رو دوش مزد برداشته میشه و کل ی پول برای مرد سیو میشه و 

خرجی کلی خونه و بچه هم با مرد باشه 

بعد اینو میگم یسری میپرن میگن نههههههه زندگی مشترک من و تو نداریم و جیب  تون باید یی باشه و ازاین حرفای کلیشه ای ......

الان اینکه من علاوه بر اینهمه خرج خودم بیام خرج خورد خوراک مردم بدم  از جسمم بگذرم بچه بیارم شب بیدار بکشم خرجشم تازه من بدم اخرشم بچه بشه مال پدر تحت ولایت پدر شد زندگی مشترک؟!!!!!

فاز یسری ارو نمیفهمم 

چرا زندگی مشترک تو پول خانم تعریف میکنین

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

مرد از جسمش نمیگذره؟

حقوق برابر اینه؟

پس ببخشیدا نباید هیچوقت از حقوق برابر حرف بزنی دوست عزیز

الان نیا بگو زن زایمان میکنه فعلان

حقوق برابر این چیزایی ک شما میگید نیست

خدانگهدار 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

ب نظرم ذهن و درگیریتو بزار رو روال زندگی خودت اینکه دیگری چ میکنه یا نمیکنه رو خودش میدونه

پول خودشه دوس داره هرجوری ک میخواد خرح کنه شما حرصشو میخوری؟

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ی دختر سن پایینه با توجه ب امضاش دنبال بحث

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مرد از جسمش نمیگذره؟حقوق برابر اینه؟پس ببخشیدا نباید هیچوقت از حقوق برابر حرف بزنی دوست عزیزالان نیا ...

زن حق ولایت  به بچه ای که به دنیا میاره داره ؟؟؟

مرد حق چند همسری داره میتونه خیانت توجیه کنه 

حق کار و تحصیل و ارث و هم نابرابره.

شما نمیتونی در جامعه ای با قوانین و عرف سنتی انتظار رفتار مدرن شمال اروپا داشته باشی

نه دیگه بچه و اینا رو که مرد نگه میداره! خونه رو هم مرد وقتی از سر کار اومد گردن میگیره حتما! تفکرشون اینه

البته واقعا جالب نیست اصلا مبلغی رو زن خرج زندگی نکنه 

مثلا وقتی کم میارن و غیره با خواست خودش البته

نه دیگه بچه و اینا رو که مرد نگه میداره! خونه رو هم مرد وقتی از سر کار اومد گردن میگیره حتما! تفکرشو ...

حقوق خانم برای خودش هست وقتی خرج خودش میده کمک بزرگی به مرد میکنه 

زن حق ولایت به بچه ای که به دنیا میاره داره ؟؟؟مرد حق چند همسری داره میتونه خیانت توجیه کنه حق کار ...

شما مرد ستیزا هر چیزی ب نفع خودتون باشه رو بیان میکنید

از حقوق برابر حرف نزن حق نداری حرف بزنی

جامعه مشکل داره 

شما خودت مشکل نداری

ادم باید از یه جایی شروع کنه زندگی کنه

ذات درست داشتی باشید تو ظاهر همه خوبن 

عمل خوبی داشته باشید منم میتونم وده الکی بدم

فمنیست بودن خیلی خوبه

ولی اینکه ب نفع خودت استفاده کنی تو دیگه فمنیست نیستی

و اینکه شما در تایپکت از مردی حرف میزنی ک مسئولیت نداره خر بیشتر از اون مسئولیت پذیر تره

اگ مرد های بی مسئولیت اطراف تو باعث شدن تو خودتو خرج کننده خونه  فرض کنی حق نداری این فکرو تو سر کسایی کنی ک زندگی خوبی دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

البته هر کسی یک نگاهی به موضوع داره اما چیزی که من میبینم در گفت گو ها و حالا جامعه گاها زندگی مشترک تعریف مناسبی دیده نمیشه موارد مالی خب در زندگی خرج میشه به نظرم بیشتر مشکل درک و فهمیدن است تا پول درآوردن 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
البته هر کسی یک نگاهی به موضوع داره اما چیزی که من میبینم در گفت گو ها و حالا جامعه گاها زندگی مشترک ...

من زن های خانه دار دیدم  پول شوهر مدیرت میکنن کلی پیشرفت میکنن

زن های شاغل هم دیدم با تقسیم و مدیرت مخارج با شوهراشون ب بهترین جاها رسیدن

ولی برعکس اینا همشون خاری کشیدن بدون آرامش زندگی میکنن انگار امدن میدون جنگ بجای ازدواج 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما مرد ستیزا هر چیزی ب نفع خودتون باشه رو بیان میکنیداز حقوق برابر حرف نزن حق نداری حرف بزنیجامعه م ...

شما ها منافع جامعه سنتی مدرن رو باهم میخواین .موقع پول فمنیسم دوآتشه میشین مواقع دیگه میشین همون سنتی سابق ..هرجا به نفعتون بود اون طرفی میشین 

هم از آخور بخورین هم توربر 

تو نمی تونی در جامعه ای که همه قوانینش ضد زن هست برابری اجرا کنی ....نمیتونی د جامعه ای که زن هیچ حق قانونی نداره انتظار خرج برابر داشته باشی؟!

کدوم برابری اینا همش ظلم و نابرابری هست 

ابن م حرفای یه عده مرد بی مسئولیت آماده خوره که شغلشون خوردن از جیب زناس و به اسم فمنیسم میخوان از زنان سو استفاده کنن 

من زن های خانه دار دیدم پول شوهر مدیرت میکنن کلی پیشرفت میکننزن های شاغل هم دیدم با تقسیم و مدیرت م ...

مردی که چشمش دنبال پول خانم باشه حالا حقوق یا ارث یا هر سرمایه دیگه ای مرد زندگی نیست دنبال عابر بانکه 

البته هر کسی یک نگاهی به موضوع داره اما چیزی که من میبینم در گفت گو ها و حالا جامعه گاها زندگی مشترک ...

آدمی که زندگی مشترک در پول خانم تعریف کنه هیچی از زندگی مشترک نمیدونه فقط دنبال سواستفاده مالی هست .مرد با اصل نسب هیچ وقت بخاطر پول با خانم ازدواج نمیکنه 

شما ها منافع جامعه سنتی مدرن رو باهم میخواین .موقع پول فمنیسم دوآتشه میشین مواقع دیگه میشین همون سنت ...

فقط دارم ب این فک میکنم کجا زندگی میکنی این حرفارو میزنی

احترام خیلی چیز خوبیه تو روابط

متاسفم برات ارزو میکنم بهترین ازدواج کنی بفهمی چقدر زندگی ارزشمنده کنار ادمی ک ادمه نه حیون

و این حرفایی ک امروز زدی یادت میاد ب خودت میخندی

1
5
10
15
20
25
30
35
40