2777
2789
ان شالله گلم ولی نمیدونی ما مجردا چه زجری کشیدیم تا این سن .ان شالله خوشبخت باشی فدات😘

میدونم سخته ولی مطمئن باش زندگی متاهلی هرچقدم شیرین باشه سختتر از مجردیه. چون دیگه خودت تنها نیستی. همسرت و خانوادش و بچه هاتو باید راضی نگه داری دیگه برا خودت نیستی... فقط از خدا میخوام همه جوونا مخصوصا مجردای این تاپیک، فقط خوشبخت بشن و بخت خوب و خدایی قسمتتون بشه انشاالله 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این از کجا بفهمیم؟!

ام شخص در چه دسته ای هست 

برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ( تو بازار هست من نصبش کردم و قسمت دوم اون برنامه : بررسی ارتعاش اسم ( اسم شخص و والدین = ملاک اسم مستعار هست ( آنطور که صدا می زنند { یعنی آنطور که صدا می دهد } نه آنطور که نوشته میشود مثلا الهه میشه الاهه اما ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای   ِ  میده پس الاهه میشه الاهِ ( الاه را وارد میکنیم ) کاوه میشه کاوِ ( کاو را وارد میکنیم ) ، گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پری میشه ری " البته خود برنامه هم گچپژ رو ۰ میزنه اما در گوگل برای گچپژ اعدادی را قرار داده که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد در سایت آزمون مزاج اختری هم جای گچپژ کجبز قرار میده که غلطه و در همه ی از محاسبات غلط در میاد پس گچپژ حذف بشه درسته ،،، در میان غیر عرب زبانان ض ذ ظ ظ همون ز تلفظ میشه مثلا کاظم میشه کازم ، ابوالفضل میشه ابلفزل ، ح همون ه تلفظ میشه محمد میشه مهمد حمید میشه همید حسن میشه هسن حسین میشه هسین ، غ ق تلفظ میشه غلام میسه قلام ارغوان میشه ارقوان ، ث و ص همون س تلفظ میشه ثریا میشه سریا ، صابر میشه سابر ،  ، ط ت تلفظ میشه فاطمه میشه فاتمِ ( جای فاطمه فاتم را وارد میکنیم ) ، ع الف تلفظ میشه علی میشه الی ، طاهره میشه تاهرِ ( جای طاهره تاهر را وارد میکنیم ) رقیه میشه رقیِ ( رقی را وارد میکنیم ) ، طاهر میشه تاهر ،  ،،، در میان ترک زبانان میان خودشان مثلا به رباب میگن روباب ، به صابر میگن صابیر ( در اینجا جای صابر سابیر را وارد میکنیم ) ، به رقیه میگن روقَیَّ ( جای رقیه روقی را وارد میکنیم ) 

برای بالا رفتن اعتماد به نفس منم راهنمایی کنید

اعتماد به نفس یه چیز ذهنیه و ربطی به پوست و مو و زیبایی نداره.

فکر کنم خودتونم متوجه شده باشید.بعضیا با اینکه چهره یا اندام خاصی ندارند ولی به کوچیکترین حسن های خودشون افتخار میکنند و از خودشون راضی اند.

چه مرد و چه زن جذب افرادی میشند که خودشون رو دوست دارند و به خودشون احترام میزارند.

اول این احترام رو باید تو ذهن خودت،واسه خودت بسازی

باید باور داشته باشی خودت و ارزش هات رو

ببین با چیا میتونی اعتماد به نفست رو بیشتر کنی

بعضیا با ورزش و تناسب اندام،بعضیا با روتین پوستی،بعضیا با یادگیری مهارت جدید،بعضیا با دانشگاه یا سر کار رفتن ،بعضیا هم با عمل های زیبایی.

این به شما بستگی داره کدومش واسه زندگی شما لازمه،یا خودتون تو ذهن تون کدوم مورد رو ندارید و باید ایجادش کنید تا ذهن تون دید بهتری نسبت بهتون داشته باشه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
برای ازدواج اصلا دیر نیست اما برای بارداری سالم باید تا ۴۰ سال حتما هر سال سونو بده و ذخیره تخمدانش ...

خدا که بخواد بچه بده دیگه نگاه سن و سال نمیکنه البته شما درست میگینا. به فاصله سنی و اینا فکر نکرده بودم ولی خب من از 17سالگی از این مطب به اون مطب بودم تا خدا بهم بچه بده هم خودم سالم بودم هم همسرم ولی خدا نمیخواست تا 8سال هرکی هرچی گفت انجام دادم. انواع قرص و امپول و ای یو ای و... بار روحیش که دیگه بدتر تا 25سالگیم اولین دخترمو خدا بهم داد الحمدلله. انشاالله جوونامون خوشبخت بشن و هرچی خیره براشون پیش بیاد 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
ببخشید اسم های حادثه ساز رو پیدا نمیکنم میشه دوباره بگین؟😢

برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام : از بازار نصبش کردم و قسمت دوم اون برنامه : بررسی ارتعاش اسم : اسم شخص و والدین رو وارد میکنی تا ببینی اسم شخص در چه دسته ای هست بهترین اسم اسمیه که در دسته ی اشرافی باشه که بهترینش اشرافی عالی هست بدترین اسم اسمیه که در دسته ی حادثه ساز باشه که بدترینش حادثه ساز عالی است 

اسم شخص و مادرش ( مثلا دسته ی اشرافی ، طبقه ی عالی ) 

اسم شخص و پدرش ( برای در آوردنِ پاقدمِ نام : خوش قدم یا خنثی قدم یا بد قدم  ) 

من در کاربر آلتادین @آلتادین ( البته تعلیق یک طرفه شده ) تاپیک : معتقدم رنج پایانی جز نیکبختی ندارد در ص ۱ و ۲ برای یه کاربری مفصل توضیح دادم 

ببخشید اسم های حادثه ساز رو پیدا نمیکنم میشه دوباره بگین؟😢

مثلا به من در ترکی میگن روباب ( رباب هستم ) 

روباب با اسم مادرم ( حادثه ساز ، متضرر ) 

حالا اگه اسم مادرم یه دونه الف بیشتر بود ( ابجدش اسمش ۱۰۲ هست ، اگر ۱۰۳ بود میشدم کم درآمد ، عالی = نسبت به یک طبقه پایین تر یا همطبقه ی خود از شانس بهتری در زندگی برخوردارن از لحاظ ازدواج یا اشتغال یا سلامتی حتی ممکنه از اشرافی عالی هم بهتر شن اگه اسمسون اسم الهی باشه .

با اسم شناسنامه ای ( رباب ) و اسم مادرم = عرفانی ، متضرر = اگر ابجد اسم مادرم که ۱۰۲ هست اگر ۱۰۳ بود میشدم اشرافی ، عالی 

عزیزم من چن تا صفحه اول تایپیکتو خوندم و ب نظرم با توصیفاتی ک کردین بخاطر چهره نبوده در توصیف خودتون همیشه گفتیم آرومم شاید بخاطر این بوده من با ی پسر آشناشدم بعد گف که من دخترشیطون دوس دارم تو آرومی واینا برا این میگم