2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم قیافمو نپسندیده😭

اینا حرفه 

قسمت نبوده 

شما چله های بخت گشا انجام بده {{{ همه ی ( همه ی ) همه ی چله های بخت گشا رو انجام بده مخصوصا ختم یس نخودکی " جهت یه ازدواج خوب و موفق " }}} 

من در کاربر (  @آلتادین  ) ( البته تعلیق یک طرفه شده ) تاپیک اولم : چله های باطل سحر و چله های بخت گشا دارم . 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش " از روز دوم مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی " ( روز نحس : روز قمر در عقرب _ روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن به عنوان روز نحس ) 

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط واجب ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه ( در هر ماه رو هم رفته ۴_۵ روزه ) 

کلا کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز نحس نباشه 

+ ختم و چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه 

این حرفا دلخوش کنیه.خدا اگه کسی برای من درنظر داشت ٣٥ سالم نمیشد

و دیگه اینکه شاید شاید اسمت در دسته ی حادثه ساز باشه 

من در کاربر ( @آلتادین ) ( البته تعلیق یک طرفه شده ) تاپیک : معتقدم رنج پایانی جز نیکبختی ندارد در ص  ۱ و ۲ برای یه کاربری مفصل توضیح دادم .

کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه ساز قرار داره معمولا در یکی از این حوزه ها شکست میخورن ازدواج یا اشتغال یا سلامتی و غیر ممکنه در یکی از این حوزه ها شکست نخورن 

سلام من نماز جعفر طیاره شنیدم چهل هفته بخونی خوبه برای ازدواج

این دوستمون درست میگن.

من می خوندم.نماز جعفر طیار و باید ظهر جمعه به صورت مداوم بخونی....اسمش گنده است وگرنه نماز آسونی هست....از توصیه های آقای بهجت....نمازت رو حتما اول وقت بخوان....تاخیر در نماز یعنی تاخیر در تمام امور زندگی....آیه ی ۷۴ سوره ی فرقان رو همیشه در قنوت نماز هات بخون.... انشاالله حاجت روا میشی....

دلت شکسته،و خدا در دلهای شکسته است.. انشاالله بزودی دلت شاد میشه....شک نکن.

بزودی تاپیک ازدواج می زنی....توکل به خدا.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
گفت دلیلشو نمیگم که دلت نشکنه😭

از همین یه چند کلمه حرفش معلومه چقد ادم نفهم و احمق و بیشعوری بوده

ممکنه ادم کسیرو نپسنده اما این لحن بیان فقط واسه یه ادم بیشعوره

برووو فقط خداتو شکر کن که نپسندیده 

عاقل باش فک نکن چون سنت رفته بالا باید هر ننه قمری رو راه بدی خونت و هرکی شد بهش بله بدی

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
منم یه خواستگار اینجور داشتم پارسال کل خواستگاری و صحبت پسره با من و خانوادها شد ۱۰ دقیقه  رفت ...

من در ص ۷۷ یا ۷۶ ( چله های بخت گشا گذاستم ) 

البته نبتید اسمت در دسته ی حادثه ساز " یا حادثه آفرین " قرار داشته باشه ( ص۷۷ گذاشتم ) وگرنه هر چقدرم هم فایلهای انگیزشی گوش بدی ( یوی از فایلهای انگیزشی ، قران و ادعیه ی شرعی هست ) باز اون از اسمتون ارتعاش میگیره و دوباره برمیگردید به همون جایگاهی که بودید  .

+ هر اقبال ، شانس ، روزی ، جذب پول ، جذب جنس مخالف درست درمون 

ریشه ی همه ی اینها برمیگرده به اسم شخص ( اسم شخص و مادرش