2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم 35 سال که هنوز دیر نیست برا ازدواج. شایدبگی برا دل خوشیت میگما نه، من خودم اخرای 15سالگی ازدواج کردم بشدت پشیمونم چون ازدواج انچنانم چیز تحفه ای نیس، مهم نیس چه زمانی ازدواج کنی مهم اینه که انشاالله بهترین و مهربونترین مرد خدا قسمتت بشه که انشاالله بزودی میشه و خوشبخت میشی... مهم شاد بودن و خوشبخت بودنه بخدا ا... انشاالله خوشبخت و عاقبت به خیر شین 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
میگفتی چشم حتما فرمایش دیگه نیست ؟😂

نمیدونی من چه عذابی از دست این آدم کشیدم. به قول یکی کاربرا مرد نباید پی ببره که از طرف دختر هم علاقه ای هست و گرنه یابو ورش میداره

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

[QUOTE=342938466]نمیدونی من چه عذابی از دست این آدم کشیدم. به قول یکی کاربرا مرد نباید پی ببره که از طرف دختر هم علاق ...[/QUOT عزیزدلم ببخش که من شوخی کردم البته .درک میکنم ای کاش آدمها یاد بگیرن با احساسات طرفشو.ن بازی نکنن

سلام عزیزدلم 35 سال که هنوز دیر نیست برا ازدواج. شایدبگی برا دل خوشیت میگما نه، من خودم اخرای 15سالگ ...

ان شالله گلم ولی نمیدونی ما مجردا چه زجری کشیدیم تا این سن .ان شالله خوشبخت باشی فدات😘

فوق لیسانس دارم. در استانه استخدام دولتی هستم. خانواده خوبی دارم. تهرانم

دختر این چه حرفیه (منم خدا بخاد معلمی قبول میشم)انشاالله شاغل میشی بهترین نصیبت میشه بیخیال به درک که قبول نکرده، مطمعنم بهتر ازاون وارد زندگیت میشه فورا از فکرش بیا بیرون رو اعتماد به نفست کارکن و خوشحال باش که نشد چون معلومه ادم باشعوری نیست 🥰🥰🥰

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

این حرفا دلخوش کنیه.خدا اگه کسی برای من درنظر داشت ٣٥ سالم نمیشد

بخدا کیف دنیارو میکنی شوهرکردم تحفه خودشو ک ب کشتن داد هیچ یه بچه یتیم موند رو دستم خانواده بیهمه چیزش دس ازم نمیکشن