2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله.میدونم چی میگید.منم خیلیا به دلم ننشستن.واقعا دلم نیومده دلشون رو بشکنم.گشتم یه دلیل بیربط پیدا ...

بابا بیخیال حالا ناراحت نشو ، پسرهایی میشناسم صد جا رفتن خواستگاری تا الان بهشون جواب رد میدن ولی حالا دارن زندگیشون میکنن و بیخیالن

سلام عزیزم. درسته حرفاتون.ولی دست خودم نیست.بخاطر شرایط  روحیم یه کم زود به هم میریزم. دیشبم ...

خوب کاری کردی تاپیک زدی گلم ولی اصلا ناراحت نباش قربون دلت برم  به نفست نیاد پایین منم خوشگلم ولی بعضی ها دیدن و رفتن  .بخدا منم دیگه خسته شدم از مجردی خواستگار کم نداشتم ولی مجردم قسمت اینطوربوده ای کاش خدا به ما نظری بندازه

اینکه. خوبه. جلو روی من. مستقیم. میاد  میگه. به خاطر معلولیتت  کسی تورو. میخواد

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
بله.میدونم چی میگید.منم خیلیا به دلم ننشستن.واقعا دلم نیومده دلشون رو بشکنم.گشتم یه دلیل بیربط پیدا ...

دقیقا من هم همیشه دنبال بی ربطترین دلیل بودم که دل کسی نشکنه .پروفایل خودتی گلم ؟ 

شاید.خودمم احتمال میدم شاید منو با کسی مقایسه کرده

آره شک هم نکن 

چون طوری که گفتی ترکیب صورتت هم خوبه 

فقط بهش میگفتی اول باخودتون به صلح میرسیدید بعد منو زحمت مینداختیت 

استارتر واقعی ازخدابخاه که بگو خدایا خودم روبتو سپردم اون فرد ی که منوخوشبخت میکنه جلوی راهم قراربده ودیگه اصلابهش فکرنکن 

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

عزیزم یک توضیحی بهت بدم

هر آدمی به چشم یکی خوشگله به چشم یکی مورد پسند نیست

دلیل نمیشه چون تو این عیب رو داری خودتو بکشی یا افسرده بشی و زار زار گریه کنی دیگه خدا اینطور تورو آفریده و خدا دوستت داره 

باور کن ازدواج هم چیز زیاد جالبی نیست و میدونم دلت میخواد خانواده داشته باشی من خودم تو فامیلمون خیلیااااا هنوز مجردند سنشون هم سن خودتون هست ان‌شاءالله هرچی خیره 

همونطور که ما بعضی از افراد به دلمون نمیشینن ولی بعضیا میشینن برعکسش هم هست عزیزم شاید طرف دلش با یکی دیگه بوده ایراد آورده زیاد خودتو درگیرش نکن پیش میاد 🩵خودت هم  ناراحت نکن ماشاءالله خانوم شدیه باید بشینی فکر کنی بگی بیخیال بابا بهتر به خودت امید بده خودتو اذیت نکن با حرف دیگران اهمیت نده بخدا اگر اهمیت بدی برای خودت و روحیت بد میشه موفق باشی

تو ۲۸ سال. زندگیم. هم. کلا شاید. هفتا. خواستگار. داشتم. که. اونا هم. به. خاطر. پام. نخواستن. منو😐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
مهم نیست دیگه.مهم دل منه که تیکه تیکه شد😭😭 هیشکی نمیفهمه من چی میکشم.کاش مامانم مسافرت نبود بغلش ...

پسره آشغال...  میتونست محترمانه واست آرزوی خوشبختی می‌کرد..  ن اینکه بگه دلت میشکنه.. مطمعن باش خیر نمیبینه چون از پیامی ک‌اینجا نوشتی فهمیدم خیلی قلبت شکسته.. بدرک ک رف 

این حرفا دلخوش کنیه.خدا اگه کسی برای من درنظر داشت ٣٥ سالم نمیشد

بخدا وقتش بشه یکی میاد همونی که میخوای دلخوشی نیست حرفم واقعیته،دوست من یبار عقد کرد بهم خورد پسره هیز بود حتی به فامیلای دوستم رحم نمیکرد،بعد ک جدا شد با یکی بعد ۲سال آشنا شد خانواده ها آشنا شدن رفتن اومدن پسره گفت نمیخوام کلا غیب شد الان بعد ۱سال بایکی ازدواج کرد کپ خودش خانوادش عالی وضع مالی متوسط پسره سالم دوستم میگه باورم نمیشد،بهش گفتم من چقدر میگفتم صبر کن دیدی

ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

اجی گلم ناراحت نباش .منم هم سن خودتم ..خدا بزرگه .چاره ای جز سکوت و تحمل نداریم ...دعای چهل کلید بخون فوت کن تو اب باهاش غسل کن روز جمعه ..خواستگار عالی برات پیدا میشه .با خلوص نیت بخون انشالله ک برات معجزه کنه 🤲

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭