2777
2789
برای   خواهر گلت ارزوی خوشبختی میکنم.ناراحت شدم. انشالا خدا براش جبران کنه عزیزم. مرسی از دعا ...

قربونت برم خواهر من انقدر غصه خورد جسمی و روحی مریض شد.تو رو خدا تو با خودت اینکارو نکن. به جون بچم شعار نمیدم عین حقیقت رو میگم ازدواج خوبه ولی از سلامتیت مهم تر نیست بخدا. مواظب خودت باش خودت از همه چیز مهمتری

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
دیگه مهم نیستت.دلم برای خودم میسوزه.خیلی تنها و درمونده ام.بیچاره مامانم با هر خواستگاری کلی خوشحال ...

بیخیال، خودتو دست کم نگیر 

سعی کن کن همیشه ظاهر آراسته ای داشته باشی و روتین پوستی داشته باش

همیشه ضدآفتاب که به پوستت بیاد، رژ ملایم، رژ گونه، و ابروهات مدادکمرنگ بکش 

خواهرم عاشق کسی بود، اونا اومدن خونمون ولی چون خونه معمولی وساده ای داشتیم نپذیرفتن و رفتن متاسفانه خیلی ناراحت شدیم ولی گذشت

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم موقع مجردیم اومدن خاستگاری بعد اونا جواب منفی داده بودن. برادر شوهر خالم بود. الان که میریم خونه خالم این آقا اینقدر باحسرت نگامن میکنه میخاد جونش دربره😂😂 خودت و ناراحت نکن. قطعا مشکل ازخودش بوده نه شما

خداوندا تویی حامی وحاضر
یه چیز دیگه خانوم محترم چون خودم پسرم  ، بعضی از پسرها بخاطر اجبار خانواده میان خواستگاری اینم ...

اون دوره گذشت ک خانواده پسرشونو  وادار ب کاری کنن. رفتار اون آقا اصلا قابل گذشت نیست میتونست عین آدم واسش آرزوی خوشبختی کنه ن اینکه چرند بگه و قلب ی دخترو بشکنه

خدا ب دادش برسه.

مگه مشکل پاتون چیه

یکم  میلنگم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
نه.ولی وقتی تو حرفامون تفاهم صد در صد داشتیم و همه چیز جفت و جور بود و طرف برگشته میگه دلیلشو نمیگم ...

ن گلم قیافه نیست ..اونم دیده سطح شما بالاس اینجوری گفته شخصیت خودش حفظ بشه ...اون اگ شعور داشت میتونست خیلی محترمانه و طوری ک لطمه نزنه بهت جواب منفی بده ...شک نکن صلاحت نبوده نشده

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

اون دوره گذشت ک خانواده پسرشونو  وادار ب کاری کنن. رفتار اون آقا اصلا قابل گذشت نیست میتونست عی ...

فکر می‌کنی یک پسر وقتی سنش بالای سی بره دیگه زن گرفتنش مشکله مشکل پسند میشه مورد بوده بزور خانواده اومده خانواده گفتن اگه زن نگیری از ارث محرومی

دیدم که میگم

یعنی بخاطر این  اینکه مشکلی نیست مهم زندگیه بابا  

اره.  میدونم ولی رو  آدم. تاثیر میزاره

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

بخدا حقته میدونی چرا ؟ ۳۵ سالته وبا که نداری اینقدر بزرگش میکنی مگه حتما باید همه شوهر کنن و ازدواج کنن نصف دغدغه‌ات به جای شوهر ازدواج کار کردن رو خودت تحصیلاتت و کار و غیره بود الان عذاداری نداشتی برای یک نر که انتخابت کنه برو سر کار مسافرت درس بخون زندگی کن هنر جدید یاد بگیر حالت جفت گیری و زاد ولد چی بهت اضافه میکنه که اینقدر مشتاقشی ؟!

اسی به این ای دی پیام بده کیس مناسب تو پیدا می‌کنه حتما @MORAGEB_366تو تلگرام 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️

آبجی 

من یبار طلاق گرفتم. ازدواج دومم هم یک ماه بعدش مریض شدم‌

ببین من خیلی مشکل دارم.و همش میگم کاش ازدواج نمی کردم بعد اون طلاقاول و حد اقل سالم بودم

نمی دونی خانواده شوهرم باهام چیکار کردن

بهم گفتن مریض. میگن بی عرضه..و خیلی حرفای دیگه

چون طلاق دومم بود افتادم پای همسر دومم ک طلاقم نده.

یه سر ب تاپمیکام بزن.‌. میدونم شرایط تو به نوع دیگه ای سخته....اما باور کن از منی که ازدواج کردم و هر روزم و دارم با درد میگذرونم... و یبار عمل کردم و خوب نشدم و این بار هم باید برم عمل باز و نمی دونم شوهرم و خانوادش چیکار میکنن باهام...وضعیت خیلی بهتره