2777
2789
بله اقای محترم.اون اقا هم حق انتخاب داشتن.من دیشبم گفتم بخاطر شرایط خودم ناراحتم.نه از اون اقا.

باشه فهمیدم  ولی خدایی بعضی از این خانوما وقتی خواستگاریشون میری  یه طعنه به آدم میزنن که آدم پشیمون میشه جای دیگه بره خواستگاری 

شما که باورت نمیشه من جاییم رفتم خواستگاری طرف به دلم ننشسته ولی روم نشده بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردم اینه که خیلی به دلم نشست.اعتراف میکنم که خیلی خوب بود.این ناراحتم میکنه😞😞😞

احساس کردم خوشت  ازش اومده ،آجی بخدا  منم یه بار یکی اومد خیلی خیلی ذوق داشتم یعنی آنقدر خوشم ازش اومد البته معرفی شده بودم بهش اما رفت که رفت حتی نگفت نمی‌خوام ،انقدر گریه کردم که نگو ولی الان میگم چرا ناراحت شدم اون موقع 

حالا این که خوبه منو که عقد کرد و عروسی هم گرفت بعد یادش اومد که منو نمیخواد بخدا ذره ای بخاطر اون ناراحت نشدم و اعتماد بنفسمو از دست ندادم فقط تو دادگاه اذیت شدم بابت این ناراحت بودم الان یک ساله دوباره ازدواج کردم با یکی که از همه لحاظ از اون سرتره فقط از شهر خودم کیلومترها دور شدم و اومدم شهر غریب

استارتر خودت رواذیت نکن 

شایدکسی دیگه رودوست داشته 

ولی میخواسته شماروببینه شایداون روفراموش کنه 

ولی دیده اون رونمیتونه فراموش کنه ...اینکاروکرده 

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

دردم اینه که خیلی به دلم نشست.اعتراف میکنم که خیلی خوب بود.این ناراحتم میکنه😞😞😞

حتی اگر نمیپسندیدی هم چون جواب رد داده بود ناراحت میشدی 

اصولاً آدم ها دوست دارن که مورد قبول و تایید باشن و اگر نباشن ناراحت میشن 

حق داری ناراحت باشی ، منم اگر خودم جواب منفی میدادم عین خیالم نبود ولی اگر اون ها میگفتن نه ناراحت میشدم فکر میکردم که من چی کم داشتم چرا من رو نخواستن  

ولی قرار نیست اعتماد به نفست رو از دست بدی و فکر کنی چیزی کم داری ، یه آدمی اومده و رفته ،حرفش زشت بوده که گفته دلت نشکنه ،خیلی قشنگ تر میتونست بگه فکر میکنم تفاهم کافی رو نداریم خوشبخت بشید 

از مجردی لذت ببر ، باور کن ازدواج هیچی نداره ، ازدواج نکنی خیلی بهتره تا با یه آدم اشتباهی زندگی کنی 

خوشبخت بشی 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
باشه فهمیدم  ولی خدایی بعضی از این خانوما وقتی خواستگاریشون میری  یه طعنه به آدم میزنن که ...

بله.میدونم چی میگید.منم خیلیا به دلم ننشستن.واقعا دلم نیومده دلشون رو بشکنم.گشتم یه دلیل بیربط پیدا کردم که طرف یه موقع دلگیر نشه ازم.

سلام عزیزم. درسته حرفاتون.ولی دست خودم نیست.بخاطر شرایط  روحیم یه کم زود به هم میریزم. دیشبم ...

ببین ،قیافه رو که دیده بوده ،بعضی ها به خاطر بارداری میترسن ،که مثلا طرف تا بخواد جور بشه و عروسی و بچه ،میشه ۳۸ برا بچه دیره  ببین دیدم که میگم و این از نفهمی خودشون هست و چه بهتر که بهم خورد

عزیزم. اشکال. ندازه. مهم. نیست. لیاقت. ندارن 

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
عزیزدلم من دیشب تاپیکت رو خوندم و کلی گریه کردم برای خواهر طفلکیم. عمیقا حست رو میفهمم خواهر من متول ...

برای   خواهر گلت ارزوی خوشبختی میکنم.ناراحت شدم.

انشالا خدا براش جبران کنه عزیزم.

مرسی از دعای قشنگت