2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نیست دیگه.مهم دل منه که تیکه تیکه شد😭😭 هیشکی نمیفهمه من چی میکشم.کاش مامانم مسافرت نبود بغلش ...

من مجرد که بودم یکی از خواستگارهام گفت پله های خونشون زشته 😂😂😂😂 سخت نگیر قرار نیست همه شما رو بپسندن شما هم همه رو ، 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
دوستای گلم  هرکسی دوست داره ازدواج کنه و هنوز مورد مناسبی پیدا نکرده بیاد پیوی من تا یه گروه ج ...

من درخواست دوستی دادم 

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
هییییی اسی چرا انقدر بی زبون بودی وقتی گفت نمیگم تا دلت نشکنه میگفتی اولا نظر شما اونقدرا نمیتونه رو ...

دیگه حس کردم اگر بخوام ادامه بدم بدتر کوچیک میشم.من اینجور مواقع ترجیح میدم خداحافظی کنم.نمیدونم.شایدم به قول شما زیادی بی زبونم.

من مجرد که بودم یکی از خواستگارهام گفت پله های خونشون زشته 😂😂😂😂 سخت نگیر قرار نیست همه شما رو بپ ...

دردم اینه که خیلی به دلم نشست.اعتراف میکنم که خیلی خوب بود.این ناراحتم میکنه😞😞😞

چشم عزیزم ممنون از دلگرمیت🙏

برو تایپکمو بخون منم مثل توام بخدا ظاهرمم امروزیه هر کسی هم منو میبینه میگه چقدر تو خوبی اما متاسفانه آدم مناسب خودمو پیدا نمیکنم سنمم اصلا به قیافم نمیخوره

دیگه حس کردم اگر بخوام ادامه بدم بدتر کوچیک میشم.من اینجور مواقع ترجیح میدم خداحافظی کنم.نمیدونم.شای ...

عزیزم

ایرادی نداره برای همه اتفاق افتاده منم یه بار خواستگارم گفت لاغری😀حالا یه زن گرفته درحد بهاره رهنما

فوق لیسانس دارم. در استانه استخدام دولتی هستم. خانواده خوبی دارم. تهرانم

سلام عزیزدلم منم ۳۵ سالمه برام چند باری پیش اومده کسی که معرفی شده بهم اومده دیدم و رفته پشت سرشم نگاه نکرده دلمم شکست ولی عوضش کسانی دیگه بودن عاشقانه خواستنم.توهم ناراحت نباش قربونت برم اگه عکس پروفایلت خودتی که واقعا خوشگلی .بعدم اینو بدون آدمها سلیقه های متفاوت دارن ممکنه از نظر بعضی ها من زیبا باشم از نظر بعضی های دیگه زشت .اما پسند نکردن یه نفر یا حتی بشه چند نفر ،به معنای زیبا نبودن ما نیست 💖💖

دیگه حس کردم اگر بخوام ادامه بدم بدتر کوچیک میشم.من اینجور مواقع ترجیح میدم خداحافظی کنم.نمیدونم.شای ...

عزیزدلم من دیشب تاپیکت رو خوندم و کلی گریه کردم برای خواهر طفلکیم. عمیقا حست رو میفهمم خواهر من متولد۶۳ هس و این شرایط که بیان و نپسندن خیلیی زیاد پیش اومده انقدر زیاد که تعدادش از دستم در رفته.حالا خواهر من معلمه سفید بور و چشم درشت و عسلی خیلی خوشگله حقیقتا فقط چاقه یه کم. خیلی تو این سال ها دلش شکسته.ایشالا رحمت خدا شامل حال شما و همه دخترای خوب و خواهر منم بشه

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

استارتر 

فکر نمیکنم علتش چهره یا ظاهر باشه 

شاید همه چیز رو گذاشته کنار هم دیده مورد هم نیستین 

اصلا فرض کنید دلیلش ظاهر هم باشه شما نباید به خودت سخت بگیری 

همونطور که چهره و ظاهر  خیلی از اقایون مورد پسند ما نیست 

عکسش هم صادقه 

مگه ما خانما همه اقایون مورد پسندمونن ؟ اقایون هم همینطورن 

دلیل نداره پیش خودت فکر کتی زیبا نیستی  

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
سلام عزیزدلم منم ۳۵ سالمه برام چند باری پیش اومده کسی که معرفی شده بهم اومده دیدم و رفته پشت سرشم نگ ...

سلام عزیزم.

درسته حرفاتون.ولی

دست خودم نیست.بخاطر شرایط  روحیم یه کم زود به هم میریزم.

دیشبم دلم گرفته بود.

بخاطر اون تاپیک زدم درد دل کنم.