2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان 36 سالمه ازدواج کردیم بچه داریم 

میخواستم اینو بهت بگم که این مدل خاستگار که معرفی میکنن خیلی احتمال داره اینجور از آب دربیاد بعدش من داغون میشدم اعتماد به نفسم رفته بود

ببین چهره و خوشگلی و کار ندارم

گاهی واقعا به دل اون طرف نیست

اینو تو یکی از بستگان شوهرم دیدم

هرجا میرفت اون دختر به دلش نمینشست

اخر با یه دخترری ازدواج کرد اصلا قیافه ای هم نداره //ولی مثلا شاید از صدا و لحنش به دلش نشست

حالا بگذریم ک بعدها همین خانم شکایتشو میکنه ک بهش شک خیانت داره

بعد ازدواجمون همسرم بهم میگفت تو همسر رویایی من بودی باورم نمیشه یعنی الان تو همونی که تو رویاهام بودی.  منی که بعد اون خاستگارای سنتی و جلسه معارفه که میرفتن و خبری ازشون نمیشد در حالیکه این که الان شوهرمه خیلی از اونا بهتر بود

یکی باید خودتو بشناسه اینطوری قدرتو میدونه اینایی که معرفی میکنن اکثرا قیافه براشون مهمه  در صورتیکه اگه تو رو بشناسه و قیافت از نظر بقیه معمولی باشه ولی چون بهت علاقه داره و میشناست شاید تو رو خیلی خوب و خوش قیافه بدونه

پرسیدم.گفت دلیلشو نمیگم که دلت نشکنه

خوبه که جور نشده 

مرد بالغ عقل درست حسابی نداشته که اینو گفته پخمه بوده 

تازه همینم معلوم نمیکنه منظورش قیافه بوده

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
مهم نیست دیگه.مهم دل منه که تیکه تیکه شد😭😭 هیشکی نمیفهمه من چی میکشم.کاش مامانم مسافرت نبود بغلش ...

عزیزدلم الهی بمیرم برات 😔 اگه خیلی دلت گرفته ابن شماره امام رضاست زنگ بزن صحبت کن05148888

توسط دو نفر اداره میشود 

خیلی وقتا طرف میبینه خانوم سر تره و جواب منفی میده

اقایون ایرانی اعتماد به سقففففففففف بسیار بالایی دارن

انجلینا براشون ببری میگه ننم یکی سر تر از اینو برام سراغ داشت منتها رفتم اینو گرفتم

بنابراین

خیلی وقتا اقایون فشار به جاییشونم میاد ک اینطوری جواب زد میان میدن

ادب حکم میکرد بگه اخلاقیات به هم نمیخوره

یا معیارها و خدافظ

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯

اسی ی جور میگ انگار طرف بردپیت بوده 

خب اون عنتر چی بوده ک با قیافت مشکل داشته باشه 

عزیزم 35 دیر نیس بخدا ادم از 30 سالگی باید ب فکر ازدواج بیفته  

بدشم این ادم مریض بوده اومده نه شنیدنو تلافی کنه 😂😂خاک بر سرش 

خداروشکر کن با این ادم رابطت جدی نشد

خیلی وقتا طرف میبینه خانوم سر تره و جواب منفی میده اقایون ایرانی اعتماد به سقففففففففف بسیار بال ...

اخه یکمم مقصر زن ایرانیهههههه! 

نمیدونم سیدعیلی و لادنو تو اینستا دیدی یا نه 

طرف شوهرش 21 سال ازش بزرگترع دوست پدرش بوده و همسن پدرشه اقا ازدواج ناموفق داشته اختلاف سنیشونم تو بزرگ سالی نبوده خانم 15 بوده اقا 36 انگار بنده خدا موادم مصرف میکنه یا میکرده بیکاره و ... خرجشو خانمش با بلاگری میده 

بعد اون روز تو اکسپلورم دیدم خانم میگفت من بدون همسرم هیچم  من کاره ای نیستم همه چی از شوهرمه 😐

سلام عزیزم

حستو درک کردم کاملا برای خودمم اتفاق افتاده بود که پسره خوشش نیومد با اینکه همه چیز خیلی خوب بود ،خیلی خیلی غصه خوردم ولی به همه یه جور نشون دادم که منم خوشم نیومده بود ازش

رفت با یه دختر خیلی زشت ولی پولدار ازدواج کرد که بعد فهمیدم وضع مالی براشون مهم بود

الان اگه شاغل بودی و حقوق بگیر همین آقا میموند و نمیرفت ، قسمتت نبود ،مطمئن باش شاغل شی خیلی خواستگارات بیشتر میشه

من دختر داییم ۴۱ ساله شد ازدواج کرد ، تا اون لحظه یه جوری برخورد نکرد که انگار اضافه س و غمگینه ،دختر شاد و پرانرژی، لحظه هاشو با غم نگذروند

الانم حرف میشه میگه مجردی چقدر خوب بود ، شاد باش،همین شاد بودن خیلیا رو میکشونه سمتت