2777
2789
چله زیارت عاشورا ایت الله حق شناس بگیر خیلیا جواب گرفتن به اونم فکر نکن برا خیلی از دخترا پیش اومده ...

چرا باید برای مسئله ازدواج که حق ماست از این چله ها و دعا انجام بدیم من با این موضوع مشکل دارم. شاید یکی دین نداشته باشه خدا اجازه نمیده ازدواج کنه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر کردن کار تخمه ای نیست خود شوهرم تحفه نیست 

از مجردیت اذت ببر و استعداد ها و مهارت ها رو افزایش بده 

قیمت هرچی باشه همون میشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

استارتر اصن اون نباید تاییدت کنه. اون حق نداره تایید یا ردت کنه.

تو درونی انقدر باید اشباع باشی که اصلا برات اهمیت نداشته باشه

قطعا بخاطر قیافه ات نیست که من خیلیا رو دیدم فیل و فنجونن یا سیاه و سفیدن یا معمولی و زیبا در کنار همدیگه خوشبختن. 

ایشون ضعف شما رو دیده و براش جذاب نبوده.

شما اگه اعتماد بنفس داشته باشی بخودی خود با هر رنگ و قیافه و شکل و سایزی که باشی جذاب و خواستنی می شی.

از درون خودت رو قوی تر کن. به خودت بها بده و روی اعتماد بنفس کار کن.

من 41 سالمه و مجردم.

اما اصلا اهمیت نمی دم.

کیس اینجوری تو مسیرم بیاد تهش میگم لیاقتمو نداشت 

نه اینکه عیب بزارم رو خودم.

نه.ولی وقتی تو حرفامون تفاهم صد در صد داشتیم و همه چیز جفت و جور بود و طرف برگشته میگه دلیلشو نمیگم ...

نه اینطور نیست

گاهی اوقات پسر در خواستگاری د سوالات با دختر همراه میشه ببینه دختر چه ملاک هایی داره و بعد از جلسه خواستگاری وون ملاکها رو با ملاک های خودش بررسی میکنه و در آخر هم زنگ میزنه و جوابش رو میده

منم مثل خودت

ببین مشکل چهره ات و خودت نیستی 

مشکل این پسره نگیره 

یه خاستگار این مدلی داشتم ۱۷ ۱۸ سال پیش هنوزم مجرده هی میرفت خاستگاری هی خودش به دخترا جواب منفی میداد 

دلیل جدا شدنتون چی بود؟

من یه مشکل خانوادگی داشتم شغل ایشون هم خیلی حساس بود 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

استارتر جان

من خیلی درکت میکنم چون 36سالگی ازدواج کردم و خیلی از این خواستگاری ها دیدم که مثلا طرف مورد پسند من بود ولی من تایپ اون شخص نبودم یا هر دو مناسب هم بودیم ولی قسمت نشد...

حتی با همسرم که خودمون آشنا شده بودیم و خودش بهم پیشنهاد ازدواج داده بود

بعد از خواستگاری رسمی خواهرش گفته بود تو محل کار با لباس اداری دیدی

موهاش قشنگ نیست 

استعداد چاقی داره

کلی ایراد ازم گرفته بود خواهرش

و همسرم هم اومد بهم گفت

خیلی عذاب کشیدم بابت اون حرفا

حتی رد کردم پیشنهاد ازدواجش رو

ولی خب بعدا معذرت خواهی کرد و مثلا خواست از دلم دربیاره ولی هیچ وقت دلم با خواهرش صاف نشد...

حالا شما

برای اینکه اروم بشی و حست نسبت به خودت بد نباشه

به این فکر کن

تا بحال چندتا خواستگار رد کردی؟

تا حالا چند تا کیس ازدواجی رو مناسب خودت ندوستی؟

همه ی ما حق انتخاب داریم

هم شما هم اون آقا

به این فک کن ممکن بود شما از اون اقا خوشت نمیومد به هر حال باید یجووری بهش می گفتین دیگه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

وای اتفاقا منم اینجوری کردن دو ماه بازیم دادن آخرش گفتن آقا پسرمون دودلع میگه قدش کوتاهه

چه رویی دارن💔😐

منم به پروسه ی ازدواج فک میکنم دیونه میشم 

لااقل عاشقم نشدم بگم فقط اون کلی زمان میبره من از بین خواستگار های سنتی یکیو انتخاب کنم حالا خوب باشه یانه🤦‍♂️ برای شناختم سه الی شش ماه زمان میخاد 

اقاااااااا من شوهر نمیخام😂

چرا باید برای مسئله ازدواج که حق ماست از این چله ها و دعا انجام بدیم من با این موضوع مشکل دارم. شاید ...

چ ربطی به خدا داره بعضیا تو ازدواجشون مشکل  پیش میاد چ اشکال داره از خدا بخواد یه ازدواج خوب قسمتش بشه نه فقط ازدواج هر مشکلی اشکال داره بخواییم مشکلمون حل بشه؟کلا دعا کردن خوبه در هر شرایطی

سلام 

من تازه تاپیک شما رو خوندم میخواستم تجربه خودمو بهت بگم که توی سن 24 تا 27 سالگی خیلی از این تجربه ها داشتم اون موقع انگار برا ازدواج عجله داشتم یه  تا خاستگار سنتی داشتم که اطرافیان و آشناها معرفی میکردن که جور نمیشد ولی قسمت نبود دیگه

فوق لیسانس دارم. در استانه استخدام دولتی هستم. خانواده خوبی دارم. تهرانم

با این شرایط دیوانه ای؟فکر کردی شوهر کردن چی داره ؟به موقعش برات اتفاق میفته فقط به خودتو موفقیتات فکر کن لذت ببر