2777
2789
به چیزهای بهترزندگیت فکرکن به این فکرکن شغل ایندت چ پشتوانه خوبی میشه برای 45سالگیت به این فک کن کع ...

اما از ۱۶ سالگی نیازهای جنسی شما رفع شدع

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر دلیل اینکه میخوان با خانمای سن پایین ازدواج کنن همین پایین بودن سنشونه، چون فکر میکنن اینطوری ...

خب واقعا غلط میکنن میان جلو وقتی میدونن چندسالته.به نظرم اینا میان جلو میگن حالا ببینیم شایدم خوب بود.

۱۶۵ من ۱۸۵اون

۱۶۵ کووووووووتاااااااااااااس 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

۱۵۶ از نظرش چیه🤣

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

سلام عزیزم... با خوندن تاپیکتون چقدر یاد خودم افتادم... منم متولد ۶۷ هستم تو ۲۱ سالگی ازدواج ناموفق ...

خدا به همه از این شانسهایی که به شما داده، نمیده🙂

به هر کسی که دوست داره دلبخواهی از این شانسها میده، اسمشم گذاشته حکمت، قسمت، آزمایش، امتحان

اما از ۱۶ سالگی نیازهای جنسی شما رفع شدع

مخالفم، اگر فقطبه نر بودن شوهر همه معتقد بودند کسی مجرد نمی موند.

پس رفع شدن نیاز جنسی در موقعیت بد از هر تخریبی  بدتره.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

اخه اون سبک زندگی که گفتید جدا از هم بودن یه لحظه فکر کردم شاید ازدواج موقت داشتن ....قیافه هر چی زی ...

اخه اسی داره گریه میکنه.بابا دنیا به آخر نرسیده.اون شخص خاستگارت قسمتت نبوده .همین

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه

درکت میکنم . منم ۲۶ سالمه،  شاغلم مستقلم قیافم معمولیه ولی قدم کوتاهه و یه ماه پیش خواستگار اومد پسره نپسندید و واقعا حس خیلی بدیه 🫠🥺

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
شما تجربه دارید؟؟؟

بله،و بیشتر پدر ومادرهای الان تجربه دارند 

برای همین عقده هاشون میزارن حسابی دختر وپسرهاشون گشت هاشون را بزنند وبعد با اطمینان خاطر و با آرامش ازدواج کنند ولی خودشون را فقط به اسم ازدواج بدبخت نکنند.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

مطمئن باش از تو بهتر میشه عاقبتش  نهایت شوهری نیست که مث شوهر شما  باد معده بزنه و یا مثل ...

شوهر من دوست داره من باد معده بزنم جلوش تو چی افغانی مشهدی به فارس ها حسودیتون میشه 

مهم نیست دیگه.مهم دل منه که تیکه تیکه شد😭😭 هیشکی نمیفهمه من چی میکشم.کاش مامانم مسافرت نبود بغلش ...

والا شوهر کردن همچین چیز خاصیم نیست بخدا کام که شوهر کردیم پشیمونیم

همونی بود که دهنش. بو میداد ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم