2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستن .چرا جدا شن. پسرای فامیل ما همشون زن پرستن حتی اگر زنشون قیافه نداشته باشه

اخه اون سبک زندگی که گفتید جدا از هم بودن یه لحظه فکر کردم شاید ازدواج موقت داشتن ....قیافه هر چی زیبا باشه برا یه مدت عادی میشه سیرت زیباست که انسان رو عاشق تر میکنه

عزیزم اینو واسه دلخوشیت نمیگم ک سرخوشت کنم

اینکه کسی پیدا شده ک ازت خوشش نیومده چیز عجیبی نیست!!!

قرار نیست ک مورد پسند همه باشی ک...همینطور ک بقیه نیستن

ممکنه سلیقه ی این خواستگارت نبودی ولی کسی دیگه ای ببیندت قند تو دلش آب بشه...

هر نپسندیدنی معنیش این نیست ک تو زشتی 

بپذیر میلیون ها آدم وجود داره با میلیون ها سلیقه 

خودت رو سرزنش نکن و با خودت بد تا نکن 

هر آدمی یجور قشنگن و من بعمرم انسان زشت ندیدم 

عزیزم اینو واسه دلخوشیت نمیگم ک سرخوشت کنم اینکه کسی پیدا شده ک ازت خوشش نیومده چیز عجیبی نیست!!! ...

قبول ندارم اون مردی ک دنبال خوشگله واسه پز دلدن پیش فامیل و اشنا میره زن خوشگل میگیره

داری ازدواج میکنی خدا رو شکر 

فعلا نه عزیزم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
عزیزم اینو واسه دلخوشیت نمیگم ک سرخوشت کنم اینکه کسی پیدا شده ک ازت خوشش نیومده چیز عجیبی نیست!!! ...

این ناراحتم میکنه که متاسفانه و بدبختانه این اقا به دل من نشست.خیلیم نشست.وگرنه من اینجوری به هم نمیریختم.من خییلی سخت کسی به دلم میشینه.بعد از مدتها دلم خوش بود یه ادم مناسب پیدا شده.