2777
2789

سلام دوستای گلم

ما با بقیه دوستای نی نی سایتی یک گروه داریم برای رباتای درامدزا نحوه کسب درامد و رفع اشکال😍😍😍

ربات بلوم رو دیدی چ قیمتی داره یا بات زنجیرو بلوم که میتونی نزدیک ۱۰۰ میلیون ب درامد برسی😍بیا و با دوستات گام ب گام اموزش ببین و به درامد برس😘

لینک کانال تلگرامی

poldaribesabkejadid

لینک گروه

batbazan1403

بیاین دور هم باشیم😚😚از دوستاتون جا نمونین🥳🥳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم.دعام کن.بدجور دلم شکست.😭😭😭😭

الهی زودتر به آرامش برسی عزیزم 🤲☘️☘️☘️

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

فقط ازدواجِ  موفق خوبه بقیه انواع ازدواج اتلاف وقت و استعداد و انرژی هست انشاالله هر چی زودتر ازدواجی سرشار از تفاهم و آرامشو تجربه کنی

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
این حرفا دلخوش کنیه.خدا اگه کسی برای من درنظر داشت ٣٥ سالم نمیشد

میفهمم حرفتو چون خودم سی و یک سالگی شوهر کردم و چقدررر حرف خوردم ،الان برا همون حرفا خیلی قدر زندگیمو میدونم ،حالا این خواستگارت شرایطش خوب بود ،سرش ب تنش می ارزه؟؟؟

من حالت رو درک میکنم چون دقیقا چنین خواستگاری توی زندگیم بود  خیلی باهم تفاهم داشتیم طوری که خ ...

داری ازدواج میکنی خدا رو شکر 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

اول اینکه شما ازدواج نکنی بهتر از یهاین ازدواج بد هستش پس از این طرف قضیه رو هم نگاه کن ،دوما 35سالگی که سن زیادی نیست ،خاله من 40سالگی ازدواج کرد و الان بهترین زندگی رو داره کنار شوهرش و عاشقانه همو دوس دارن،اونم همیشه ناراحت بود مثل الان تو ،میخوام بگم ناامید نباش مطمعن باش خدا بد بنده اش رو نمیخواد

یادمه مجرد بودم 

همش میگفتم خدایا میشه ازدواج کنم چرا همه ازدواج کردن 

الان ازدواج کردم فرزند دارم دلم میخواد شوهرم زودتر بمیرههههه

ازدواج همیشه خوب نیست 

با یه اهلش ازدواج کن 

سن اصلا تو ازدواج مهم نیست

بخدا ازدواج آش دهن سوزی نیست 

الان میگم کاش ازدواج نکرده بودم