2777
2789
ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

هیچی عزیزم ،حالا مگه همه ی اینا که ازدواج کردن خیلی خوشبختن ،آواز دهل شنیدن از دور خوش است ،تو هم تحصیل کرده ای هم خانواده دار هم شاغل ،ازدواج هم نکردی میشه مستقل بشی ،بعدم با این شرایطتت من مطمئنم که یه ازدواج خوب در پیش رو داری ،حالا دیرتر هم اشکالی نداره 

وای واسه منم چند هفته پیش اتفاق افتاد ، تو یکی از تاپیک هام عکسشو گذاشتم کلی خندیدیم با بچه ها خدا ب ...

علی بیرو🤣

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم پیامتو دیدم خواستم ازت سوال بپرسم منم الان یه ساله نامزدم متاسفانه تو این یه سال خیلی تح ...

سلام طوری برخورد نکن ک از اون طرف بوم بیفتی . همش بستگی به اخلاق نامزدت داره تو این یک سال خودت بسنج ببین احترام هایی ک بهش گذاشتی پوروش کرد یا نه اونم یاد گرفته بهت احترام بزاره . باید ببینی تو چه شرایطی بودید تو این ۱ سال . 

بعدم ببین خودت حست چیه ایا از این احترام هایی ک بهش گذاشتی الان حس بد داری ؟ کاری کرد ک بگی احترام زیاد گذاشتم ک اینطور شد ؟ 

اول جواب اینا را تو رابطه خودتون پیدا کن بعد ببین رفتارت نیاز به تجدید نظر داره یا نه . 

شرایط شما با اسی فرق داره گلم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
این حرفا دلخوش کنیه.خدا اگه کسی برای من درنظر داشت ٣٥ سالم نمیشد

باور کن توی ازدواج هیچ خبری نیست بجز اینکه باید در خدمت آقا باشی و محدود بشی هیچی توش نیست . این رویایی که واقعا ما خانم ها قبل از ازدواج برا خودمون داشتیم هیچ کدوم به واقعیت نمی پیونده من که می گم کاش ازدواج نکرده بودم با وجود اینکه همسرم تقریبا آدم بدی هم نیست .

به چیزهای بهترزندگیت فکرکن به این فکرکن شغل ایندت چ پشتوانه خوبی میشه برای 45سالگیت به این فک کن کع بهتر چیزهارو میتونی برای خودت خرید کنی ولذت ببری به این فکر کن کارت جور بشه چند سال دیگه هم ازدواج کنی باز تو برنده ای چون دستت تو جیب خودته به این فک کن منی کع 16سالگی ازدواج کردم اینقد خرد شدم خسته شدم جا زدم کع الان کع سی سالمه حس پوچی دارم 

ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

عزیزم ازدواج قسمته ...یکی از دوستان من متولد ۵۷ بود ایشون ۳۹ سالکی ازدواج کرد شوهرش اقامت ایتالیا داشت اومد ایران عروسی کردن یه مدت بودن بچه شونم بدنیا اومد رفت ایتالیا...بخت دیر بیاد خوب بیاد ...از نظر چهره هم خیلی انچنانی نبود ..دماغش فقط عملی بود ..پس بسپار به خدا ..البته سخت گیری بی مورد هم نداشته باش 

اسی پسر خاله من خیلی زیبا بود با شغل عالی.شرکت نفت کار میکنه

با یه خانمی اینترنتی اشنا شد.از خودش بزرگتر.این خانم تنها چیزی که نداره زیباییه

به شانست مونده ...معمولا خاستگارای سنتی همینجورین

روت ایراد میزارن

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
فوق لیسانس دارم. در استانه استخدام دولتی هستم. خانواده خوبی دارم. تهرانم

ببخشید خوب میخوای سر خر بیاری برای خودت برو زندگیت رو بکن اونم بره برای خودش. تو آرامش زندگی تفریح گردش مسافرت بی خیال میرسه اون روز که از خوشحالی پر در بیاری که این رفته.

عزیزم ازدواج قسمته ...یکی از دوستان من متولد ۵۷ بود ایشون ۳۹ سالکی ازدواج کرد شوهرش اقامت ایتالیا دا ...

تو یکی از تاپیکاش گفته دهن طرف بو میده

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه