2777
2789
هی خواهر.... فکر نکن شاغل بشی معجزه میشه... من بیش از ده ساله شاغلم.. شغل دولتی دارم.. قیافم هم معمو ...

منم ۳۳ سالمه ناراحتم که ازدواج نکردم اما نه خیلی… خانواده محدودی دارم وگرنه نصف الانم هم برام مهم نبود همش میرفتم سفر با تور و اکیپ ها و مهمونی و … 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نیست دیگه.مهم دل منه که تیکه تیکه شد😭😭 هیشکی نمیفهمه من چی میکشم.کاش مامانم مسافرت نبود بغلش ...

چرا برنگشتی ضایع اش کنی 

میگفتی با خنده خوب شد شما زودتر گفتید اخه منم نپسندیم 

والا منم روم نمیشه بگم چرا نپسندیدم 

درجا باید جوابشو میدادی

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

اسی سلام اول به تو شخصیتت تبریک میگم که چیزی بهش نگفتی نگفتی ایشاالله خوشبخت باشی این جملات شعور تورو میرسونه اسی فراموش نکن به تعداد ادم های روی زمین سلیقه وجود داره برای پسندیدن ...بعدم من یه رفیق دارم که میگفت من همیشه ارزو داشتم ازدواج کنم شاد شم و از تنهایی درام ولی وقتی ازدواج کردم فهمیدم شادی به  ازدواج نیست  خودت تو مجردیت صفا کن 

برای مشکلت هم کاملا میفهممت گوش کن ببین چی میگم :یه شهیدی هست شهید نوید صفری بزنی گوگل میاره، گفته هرکس ۴۰ شب زیارت عاشورا بخونه و به من هدیه بده قول میدم همه تلاشمو بکنم تا حاجت روابشه پس از الان تا محرم یه چله بگیر انشاالله امام حسین خودش برات انتخاب کنه مطمئنم ازدواج فرخنده ای داری ...

از حضرت زهرا بخواه و هرگز ناامید نشو که ناامیدی بزرگترین گناهه توکل کن .

اسی سلام اول به تو شخصیتت تبریک میگم که چیزی بهش نگفتی نگفتی ایشاالله خوشبخت باشی این جملات شعور تور ...

سلام عزیزم.

ممنون ازت.

چشم اگر حالی باقی بمونه اینارو انجام میدم❤❤

مهم نیست دیگه.مهم دل منه که تیکه تیکه شد😭😭 هیشکی نمیفهمه من چی میکشم.کاش مامانم مسافرت نبود بغلش ...

من حتی اگه مامانم بود هم نمی‌تونستم بغلش کنم

اصلا مامانم منو بغل نمیکنه😏🥲

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

سلام عزیزم. ممنون ازت. چشم اگر حالی باقی بمونه اینارو انجام میدم❤❤

تو گوگل داستان ازدواج شهید سیاهکالی رو بخون یا همت یا حججی  یه چله میگیرن بعد خدا اگه صلاه بدونه میده  ولی اسی باور کن ما یاس مورد داریم که همه توسن بالا بختشون بازشده توپیشونیت نوشته باشه میرسی مثلا خواهر دامادمون ۴۰ سالش بود شوهرکرد _دخترعمم ۳۸ سالش_دختر خالم ۳۵ سالش _ عمم ۳۵ ... هست فقط شادباش و زندگیتو بکن ۳تا صلوات برات میفرستم ..❤❤❤❤

تو گوگل داستان ازدواج شهید سیاهکالی رو بخون یا همت یا حججی  یه چله میگیرن بعد خدا اگه صلاه بدون ...

منونم ازت عزیزم.خدا خیرت بده.چله زیاد گرفتم ولی خدا نخواست.

هرکاری میکنم دیگه دست و دلم نمیره.

حس میکنم تلاش بیهوده میکنم یا دارم به زور از  خدا میخوام.

وارد محل کارت که بشی شاغل که بشی انقد دورت میان ک‌خودت میمونی کدومو انتخاب کنی..دختر داییم ۳۶ سالگی ازدواج کرد یعنی ببخشید همه میگفتن مونده خونه اما اون هیچوقت ‌خودشو اینطوری نشون نداد یه لول و کلاس خاصی داشت اخرم یه شوهر خوش اخلاق پولدار خفن گیرش اومد برا ‌دهن مردم عروسی ام نگرفت بجاش رفتن مسافرت و عشق و حال یعنی کلا شوهرشم نشون نداد 😉

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗

اسی همسن منی

برای منم انقدر خواستگار اومده رفته که خدا میدونه  چندنفرشونم اومدن دیدن بعدش رفتن دیگه و غیب شدن

دیگه چکار میشه کرد عزیزجان من که بیحس شدم دیگه

برام مهم نیست

ان شاءالله همه دخترایی که مشکل ازدواج دارن، خدا بختشونو باز کنه با یه مرد خوب و شایسته

تقصیر خودت باید زبون بند می گرفتی براش زبونش بسته میشد حالا میخای چکارکنی با ۳۵ سال سن خانم

مطمئن باش از تو بهتر میشه عاقبتش

نهایت شوهری نیست که مث شوهر شما  باد معده بزنه و یا مثل شما خودش باد معده بزنه جلو شوهرش سرهمینم دعواشون بشه😊

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗